Ecembas Kızlar bir süre sleepy kullandık ama kakası yapışıyor ve pişik yapıyor goon kullanmak istiyorum kızıma memnun kalanlar varmı 2 aylık olduk
Ysmndfne Ecembas bende 4-5 aya kadar sleepy kullandık kızıma sonradan baby turcoya geçtim şuan bir yaşında ve bir kere bile pişik olmadı çok şükür ama çişini çok yapınca sızma yapabiliyor bende onu sorun etmiyorum zaten
fresh_mom Ecembas bizde 6 ay sleepy kullandık fiyatından sonra bebem natural dedik ve çok güzeldi bayada uygun fiyatı hatta 5 numara 96lı bezi 100₺ ye aldık pazar günü sleepy bacaklarını sıktı hep ve çiş yapınca minik silikon parçası gibi kristaller oluştu
Bebegmveben3 Ecembas 2bucuk ayligiz bizde sleepy bende bıraktım çünkü ebatları çok küçük. Ebebk bezini aldım dün babyme nin çok güzel canım bize iyi geldi
Seda0651 Ysmndfne sleepy ile baby turco arasında çok fark var mı acaba ? Bende geçmeyi düşünüyorum çünkü fiyat farkı baya var
EkiminAnnesi Seda0651 sleepy içi daha naylonumsu ve sert geldi bana. Baby turco yumuşak o pamuk hissini alıyorsunuz ben de çok memnunum 4 aylık olduk. 2 kere pişik oldu ama bezi uzun zamandır kullanıyorduk kendi yediğimden kaynaklanmış
Ysmndfne Seda0651 kuzu illaki sleepy en iyilerden ama baby turcoda çok güzel ben memnunum bunun da fiyatları baya arttı ama diğerlerine göre yüne uygun bence al mennun kalırsın yada dene öyle toplu sipariş ver