SheShines Kızlar çok öksürüyor, ama ilacın tadını sevmediği için çıkarıyor ağzından. 19 aylık oğlum, nasıl içirebilirim öyle kandırılılacak bi çocuk da değil birşeyi yapmak istemiyorsa yapmaz. Çok üzülüyorum
otose_san SheShines antibiyotiği az bi şey süt ya da meyve suyuna katıp veriyordum. Ateş düşürücüleri sevdiği için pek sıkıntı çıkmıyor onlarda
Mnc SheShines damla oluyormus benim kucuk kuzenimde surup icemez ogurur. Doktor ona damla vermis bi doktora sorun belki damla ise yarar
SheShines Fenty O şekilde veriyorum zaten ama tıkanıyor ve tükürüyor daha çok öksürmeye başlıyor 🤦🏻♀️
SheShines Kevseryldz Etkisi gitmez mi ozaman? Verdiğim şurubun üzerinde içildikten sonra yarım saat yemek ve su tüketmemek gerekiyor yazıyor cünki
SheShines Bu arada babamız covid’di atlattı şu an sanırım bizde pozitifiz, ikinci kez olacak bu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kevseryldz SheShines anladım canım benim bebeğimde içmiyordu meyve püresine katıp ya da mamasına katıp veriyordum Dr Bi sorun yok içmiyorsa ver demişti ama kullandığınız ilaca öyle yazıyorsa vermeyin sebep olmayalım