Bilge12 Kizlar oglum 4 aylik doktordan geliyoruz dis cikariyor dedi atesi 38 banyo yapyirdim calpol.verdkm su an 37.5 napmaliyim
Selim2011 Bilge12 çoraplarını limon ile ıslat bı kba limonu sık çorapları limona yatır sık giyindir benım olumda ben oyle yaptım düştü gerçekren
Pirayee Bilge12 erken çıkarıyormuş hayırlısıyla tamamlar inşallah 🙏 kızım 6 ayını bitirdi arada kaşınıyorlar deli oluyoruz ailecek. Çıkarırken neler bekliyor bizi bakalım
Balkizannesi Bilge12 elinizde mevcut ise gül suyu ekleyin bol suyun içine ve soğuk kompres yapın çok güzel etkisi oluyormuş gül suyunun ateşe karşı çok geçmişler olsun kuzuya 🤲🏻
Domino Canım limonu yuvarlak şekilde kes ayağının altına koy ve çoraplarını giydir biraz bekle düşecektir. Maalesef diş çocukları mahvediyor bizi de kahrediyor üzülüyoruz onların o halinde. Insallah geçer 😕 haber ver
Bilge12 Domino Tesekur ederim canim dustu sukur simdilik bidaha olursa yaparim isan cok korkuyor ya 😔
Sinon Maalesef benşm bebeğim de o aylarda çıkardı çok zor düşmüyordu 4 saat aralıklarla fitil calpol yapıyordum ama benimkinde enfeksiyon da vardı doktoruna danış en iyisini o bilir diş çok zor Allah yardımcınız olsun
Domino Bilge12 aynen canım korkuyoruz. Dikkat et ateş kötü. Zıbın tek giydir çoraplarını çıkartma ama.