Dim-07 Leylla54 pttye gidiyorsun basvuruyorsun canım 40 indan sonra yatırılıyor herhangi bir gün bende daha alamadım 40 imiz çıktı ama kontrol ediyorum edevletten
birprensannesi__ Leylla54 aile sosyal hizmetlere gidip başvuru yapıp kağıt dolduruyosun onlarda sana ni tarih veriyor şu gün falan yatar diyor
SedaUmut171121 Leylla54 doğum yaptıktan sonra eşim sogum raporunu evrakları felan nereye götürülecek de götürdü 2 ay sonra pttden aldim
Devramber Busra2326 e devlette ödeme aşamasında yazmasına bakmayın. Pttye gidin yatmıştır benim de öyle olmuştu.
aygun20 657 devlet memuruyum doğum parası ne kadar alırım ve nereye başvurmam gerekiyor bilgisi olan yardım edebilir mi
Nehirlerindamlasi aygun20 ben de memurum sosyal hizmet müdürlüğü/merkezine siz ve ya eşiniz başvuru yapıyor para anne üzerine PTT ye yatiriloyor yaklaşık 1.5 2 ay kadar sonra. Çocuk 300 400 Ve sonrakiler 600 olacak şekilde
Asya-bebek 40 im çıkmamıştı ptt gittim doğum parası alacaktım dedim kimlik istiyor direk yatmış zaten imza attım çıktım 2 çocuk olduğu için 400 aldim
Asya-bebek derinn_aa hayır hayır evimin orda ptt vardı direk gittim doğum yaptım doğum parasını almak istiyorum dedim tc istedi o kadar…