ardenbebekk Bebekleriniz ne zaman döndü? Bebeğim 4 ay 8 günlük henüz dönmedi ayaklarını kaldırıyor elleriyle tutuyor ama daha dönmedi
Pembecik ardenbebekk Bnm bebeğim de dönebiliyor ama istemiyor :) bir iki kere gördüm döndüğünü 5 aylık
Ss1aa ardenbebekk benim kızım da 4aylık henüz dönme olayı yok . Biraz kilolu bir bebek bende ona bağlıyorum .
DefneRana3881 ardenbebekk ilk kızım 6 buçuk aylıktı döndüğünde çok telaş etmiştm 9 buçuk 10 aylıktı emekledi yine geç klmıştı hep telaştaydım sonra 11 aylıktı yürüdü onda erkenci davrandı ne zaman ne yapacakları belli olmuyor o zaman anladm 🤣 döner yakında telaş etmeyin dönüncede aman düşmesin diye telaşa kapılacaksınız annelik 🥰
ardenbebekk Pembecik peki ilk ne zaman yaptı internette takip ettiğim bi kaç bebek 4 olmadan döndü masallah geç mi kaldık diye düşündüm gerçi her bebek farklı o da var
Selenkaraca Benim bebeğimde 4 ay 18 günlük daha dönmüyor. Her bebeğin gelişimi farklı canım kimisi erken döner kimisi geç ama elbet birgün dönecek🌸 bol bol yana çevirme egzersizi yap sevdiği oyuncakları yanına koy ulaşmaya çalışsın ben öyle yapıyorum ☺️
ardenbebekk Selenkaraca ay öyle yapıyorum aslında az kaldı hissediyorum geri kalan her şeyi yapıyo cünkü 😂 eller ayaklar durmuyor çok teşekkür ederim rahatladım 🥰
ardenbebekk Esilasel oh içim rahatladı acele etmeyelim madem 🥰 milletin çocuğu 3 ayın sonunda dönünce ben de pimpiriklendim 🙃
Esilasel ardenbebekk hayır annesi daha zamanı var tabiki bazı bebekler daha erken dönüyor tabiki ama dönmediyse telaş yapmayın:)