VolkanEmre Cennet-Kokulum AA bi ay çok uzun degilmi ya bu geçen zamnda mide bulantısı yaşadınmi peki cnm
Cennet-Kokulum VolkanEmre Yaşadım ama coviddendi. Ben hastanede tedavi gördüm canım baya ilerlemişti. İlaçlarda etki etti tabi gecikmesine.
Cennet-Kokulum VolkanEmre Teşekkür ederim canım benim size de çok geçmiş olsun. İstersen bir gebelik testi yap için rahat etsin.
miran-2019 VolkanEmre evet çok korkmuştum hamile olabilirim diye sonrasında düzeldi şükür aksi birşey yoksa covid düzensizlik yapıyor çok geçmiş olsun
VolkanEmre Gunsss off yaa covid testleri negatif çıkabiliyor diye duydum benmki negatif ti hatta bu ay ovu. Daolmadi 🥺
Gunsss VolkanEmre evet 3 aşılılar ve bağışıklığı güçlü olanlarda testler virüsü bulamıyor demişti doktor bize,covid kadınlarda ya kanamayı artırıyormuş ya da kesiyormuş muhtemelen biz kesilen tarafız, bazı tanıdıklar yoğun kanamadan hastanelik oldu 🤦♀️
VolkanEmre Cennet-Kokulum amin cnm korkmuyo değil im bir oğlum var henüz bir buçuk yaşında bakalım Allah tan hayrlisi 🤲
VolkanEmre Gunsss bu nasıl bir iş ya iki asi oldim aslında demek bağışıklık vardi😒 bugün gidip sağlık ocağına kan vereyim dedim doktor yoktu dolayısıyla veremedim midem bulanıyor ya ne belime Ağrı giriyor Allah’ım kafayı yiycm