Furkansmomy Kızlar hangi marka hangisini almalıyım? Siz hangisini kullanıyosunuz memnun musunuz şimdi okadar para verip sonradan begenmemezlik yapmak istemiyorum 😳 iyi bişey almak istiyorum tavsiye bekliyorum 🤗
isabel Furkansmomy ebebek indirim günlerindeyken bondigo almıştım. Aktif olarak kullanıyoruz bi sıkıntısı çıkmadı. Şuan alacak olsam Jokerinkini incelerdim bi ama😊
Esestutu Furkansmomy en iyisi A101 dediğiniz gibi bende fazla para vermeyi düşünmüyorum ordan alıcam kullanan arkadaşlarım var memnun olan
NekwaSultan Furkansmomy Play Learn ve baby jem tavsiye ederim tutumlu anneden almayi düşünüyorum bende iyce inceledim aktivitesi en bol bunlar. Hem tekerlekli bunlar yürüyüşe daha faydalı bence 😉
isabel Furkansmomy ben indirim zamanındayken 165 civarı bir fiyata almıştım. Normal fiyatı 229 tlydi sanırım. Modelden kastınız neydi 🙈
Furkansmomy isabel hı yani tek çeşit var anladım 🤗 baktım zaten bondigo da güzel ama joker epey pahalı 😳
isabel Furkansmomy fiyatını şuan net olarak bilmiyorum model olarak birinde görmüştüm ondan hoşuma gitti 😊
BiciNanaMusi Furkansmomy canim bencede fazla para vermeye gerek yok pilsanin ürünlerine bak ben çok beğeniyorum ürünlerini zaten bim şok yada a 101 de oluyor indirimli geliyor onlara bak derim ❤❤❤
Selim2011 Furkansmomy hepsi buradaya bakın derim ben aldım masanın altında zıp zıp var onun içine koyuyorsunuz hem zıplar hemde oyun oynar ilerleyen zamanlarda masa yapıyorsunuz
BiciNanaMusi Furkansmomy canim 7 fonksiyonlu gayet renkli bi masa zaten inan oyle saatlerce oynamıyorlar cabuk sıkılıyorlar ben almadım arkadaşım almıştı 40 tl ye gayet güzeldi ben onun yerine pilsanin ilk adim arabasını aldım onu önüne koyuyorum hiç sıkılmadan oynuyor bimden almıştım pilsan cok kaliteli gercekten urunlerini takip ediyorum
Obsesifk Furkansmomy fisher price almıştım doğmadan 8.aydan sonra kullanmaya başladık hala oynuyor ilgisini çekiyor 13 aylık olduk. Bayada güzel
Selim2011 Furkansmomy yuvarlak masa ortasına bebinizi koyuyorsunuz ayaklarının altında zıp zıp var masanın üstünde oyuncaklar var ilerleyen 12 kg alıyor zaten kilosu ilerleyince masaya çeviriyorsunuz normal yuvarlak çalışma masası
Obsesifk Furkansmomy https://www.toolstoy.com.tr/p-39977-Fisher-Price-Fisher-Price-Egitici-Kopekcigin-Aktivite-Masasi-Turkce-Ingilizce-DRH44-018658-.html