Efeninanasi18 Kızlar diş macunu‘yla gebelik testi yapan var mı doğru mu çıkıyor ne kadar beklemek lazım
Asel633663 Efeninanasi18 evet sensodyne ile doğru sonuç alırsınız köpürürse pozitif köpürmezse negatif
Efeninanasi18 Asel633663 sensodyne beyaz macunu vardı baya sıktım diş macunu birazda idrar ekledim karıştırcak mıyım öyle kalcak mı acaba
BirrPrensessannesi Efeninanasi18 bende geceen hafta aldm 5 TL normal testler erken gebelik testleri 25 TL burda marasta yaşıyorm
Prenses21 Efeninanasi18 istanbuldayim cnm benim hicmi test yapmadim test 5 tl sizin soylediniz fiyattaki erken gebelik testleri 25 tl
endlesslove Efeninanasi18 Ben yeni test yaptım idrar testi gebeyim ona göre senin için ve sana aşırı tepki gösterenlere inat deneyeceğim kızz :)
Adamelis12 Efeninanasi18 yanlış çıkma olasılığı çok çok yüksek 🙏 test alıp yapın ya da sağlık ocağına gidip kan verebilirsiniz hastaneye gidemiyorsanız
Efeninanasi18 Adamelis12 reglm 2 gün gecikti şuan zaten çok düzensiz değildi geri çekilmeylr korunuyorum o yüzden merak ettim
Ssssraa Yine dalga konusu olunmuş. Çok severiz yargılamayı, bilmeyenle dalga geçmeyi, üstten bakmayı. Ne diyebilirim ki. Böyle gebelik anlamanız imkansızdır ancak tıbbi yollarla anlayabilirsiniz. Anladım diyen varsa da sadece denk gelmiştir.
Efeninanasi18 Ssssraa regl 2 gün gecikti zaten düzenli değil ams geri çekilmeyle ilişki yaşadığımız için merak ettim ilişki sırasınds kan geldi regl olmam gereken günden 2 gün önce
Efeninanasi18 BirrPrensessannesi her yerde aynı değil demek ki ben geçen sene ağustos ayında 15 tlye almıştım
Adamelis12 Efeninanasi18 geri çekilme asla korunma yöntemi değil maalesef 🙏 en azından hap kullanabilirsiniz eğer istemiyorsanız hamilelik 🙏 emziriyorsanız düzensizlik olabilir.