bukaga Kızlar acil yardımcı olun buzlugumun kapagı 15 dk açık kaldı, sütler orada bir cözünme göremedim ama acaba bir sorun olur mu
MesNes bukaga sonrası için elektrik kesintisi vb durumlar için de yanına altına üstüne ara ara buz kasetleri koyun önlem almış olursunuz aklınızda olsun🌺
bukaga BugsBunnyy baktgmda bir cözümme yoktu ama algılayamadım krize giriyordm panikten bakamadım sütüm azaldıgı icin onlar cok değerli
pogacayanakli_aylamm bukaga hicbirsey olmaz. Disarda bilr anca 4 saatte tam cozuluyot. Sutlerinizde kapak bolumune degil ic bolumune koyun her zaman bizim burda 3 saat elektrik kesintisi olmustu buzlugun icindeki hersey ayni duruyordu
bukaga pogacayanakli_aylamm doğru söylüyorsun kuzu kapakta deildi ama iç bölümde en öndeydi korktm vallahi
fgnrcp2704 bukaga benim buzluk geceden açık kalmış sabaha farkettim içindekiler hiç erimemis 😂 bişey olmaz bence
BirrPrensessannesi bukaga anne sütü mü bjsi olmaz üstte bile 24 saatte çözülüyor bende 10 dk vs açık koyuyorm içini duzlerken falan