Minikbezelyemm Bebeğim 5 aylık ve bugün testim pozitif çıktı HALim YoK beebgiminde ateşi oluo ara ara emmiyor sürekli ağlıyor napmam lazım bana yardımcı olun çok kötü durumdayım
Puffymom Minikbezelyemm bizim de 2 gün ateşimiz oldu. Calpol içemediği için fitil verdim. Üzerini soydum zıbınla durdu genelde. Ilık suyla yüzünü eklem yerlerini yıkadım. Sürekli ateşine baktım. Malesef yapılacak başka bir şey yok. 39u gördük biz ateşte. Bu şekilde evde 2 günün sonunda ateş düştü
Canlarim41 Minikbezelyemm bende öyleydim Allah yardımcın olsun öksürük Burun akıntısı hiç birşey yapamıyorsun calpol göğsüne zeytinyağı duruyorum burnunu açıyorum bide istahsz uymuyor 3,, günümüz
Minikbezelyemm Puffymom annem bende ve çocuğuma yaklasmaya korkuyorum büyük bebeğimde oda oldu ama bilmiyorum morelim çok bozuk oğlum ağladıkça bende agliom uzaktan. nasıl emzircem bilmiyorum ya daha kötü olursa diye
Minikbezelyemm Canlarim41 bnde aynıyım gece 3 ye gittim test vermeye ama çocuğuma geldigimde baktimki ateşi çıkmış halı yok sürekli uyuyor Oksuruyor daha öncede bronşit olmustu nolur dua edin geçsin bu durumumuz
SevimliprensEfehan Rabbim hepinize şifa versin.benim eşim de bugün test verdi henüz sonuç çıkmadi ama muhtemelen covid oldu oda.oglum 3 yaşında oda bı anda hapşırmaya başladı uyuyo şuan ama terliyor buz gibi çocuğun yüzü felan sizce oda olmuş mudur çok korkuyorum 😥