minnakannesii Hanımlar bebeğim 4 ay 15 günlük hem emiyor hem mama yiyor . Ama son günlerde sütüm çok azaldı sanki eskisi gibi gögüslerim dolu olmuyor. Ve bebeğim emdikten sonra mutlu değil. Mama verdikten sonra gülüyor oynuyor doymuyor olabilir mi acaba sütümün azaldığını nasıl anlarım? Bide ek gıdaya nasıl geçtiniz herkes büyüdü artık pirinç unu yedir diyor bebeğin zayıf diyorlar pirinç unu yediren var mı aranızda malum mama fiyatları aldı başını gitti alternatif ne yedirebilirim
aysgltkn Merhaba pirinç unu hiç önerilmiyor vermeyin bence, pirinç unu ileriki dönemlerde obezite, diyabet yapabiliyormuş.
minnakannesii aysgltkn başka ne verebilirim hiç bilmiyorum böyle mama gibi günde 2 kere verebileceğim bişey doktoruna da daha gitmedim
serplgktg25 dördüncü ayımızda bende öyle hissetmiştim sütüm yetmiyor doymuyor gibi geliyordu. ama kilo alımı iyi dedi doktor mama falan vermedim herkes ısrarla ek gıdaya başla pirinç unu ver dedi ben vermedim. sabret biraz daha biz beşinci ayında ek gıdaya sebzelerle başladık maşallah şuan kilo alımı da iştahı da güzel sen sütünü artırtma yollarına bak bol bol su iç herkesin şunu yedir bunu yedir dediğine de bakma😊