Kuzeymiram Kizlar bebegim 4 bucuk aylik su verilmelimi . Ben bi yaziya denk geldim mama alan bebekelr su icirilmeli diye yorumlar gördüm icime suphe dustu ben bebegime mama verdigim zamanlar oldu ama hic su vermedimki 🤯
birtutamsac Kuzeymiram doğduğu zamanlar hariç her mamadan sonra bir iki çay kaşığı ağzını temizlesin diye su verdim. 2 görüşe ayrılıyo insanlar ben verme tarafındaydım
Kuzeymiram birtutamsac doktorlarda biliyordu mama verdigimi ama hic suda ver demediler ya suan uzuldum susamişmidirki
Rumeysa28 Nur76 valla en doğrusunu yapıyosun bende doğduktan sonra verdim 1 2 çay kaşığı olsada verdim
Deletedmom27337 Kuzeymiram maMa sonrası su vermek susadığı için değil ağzını temizleyip pamukçuk olmasın diye
HKyhn Kuzeymiram sonuçta çocuk lıkır lıkır içmiyor. O kadar şurup ilaç veriliyor aşı yaptırılıyor doktorlar buna bişey demiyor. Aman efendim neymiş 6 aya kadar su yasakmış 😏
Deletedmom27337 Kuzeymiram bize doktor ve eve ger mama sonrası ver dedi. Verme dede de bn vericektim zaten. 3 günlükken başladık suya
Muges4 Kuzeymiram bende her beslenme sonrası 1 2 çay kaşığı veriyorum mama ile besleniyor 3.5 aylık. Yenidoğan iken de vermiştim ben verilmesi taraftarayım🙂
Eskici777 Kuzeymiram Tabi ki verebilirsınız, ben de şu düşünceyi anlamıyorum en basit calpolde bile neler var ilaç antibiyotik verırken hiç bişey demeyen anneler suya gelince kükrüyor. Su bu yaa ilaç kadar mı tehlikeli
Ceren_301121 Kuzeymiram biz 2 aylığız meme sadece 15 gün emdi hep mama denedim su verdim midesi bulandı bidaha vermedim su
kuzey-21 Kuzeymiram ilk doğduğu zaman 2 kutu mama verdim doktor mama verdiğim zaman 1-2 çay kaşığı su vermemi söyledi bende verdim sonra mamayı kestim emzirmeye devam ettim 5 aylıktı mamayı kestikten sonra su vermemiştim 5 aylıkken havalar çok sıcaktı su verdim. 1 çay kaşığı verin bence
Mimoza_cicegi Kuzeymiram Bende doğduğundan beri veriyorum sade anne sütü alıyor şuan 4 aylık verilmez diyenlerde var ama ben verme tarafindayim
kuzey-21 Kuzeymiram olsun vermeyenlerde var. Sizde şimdiden sonrasına bakarsınız. Nasıl yapmak isterseniz herkes farklı birşey söylüyor çnkü
Eskici777 Kuzeymiram Kaynamış soğumuş da olur cam şişede satılan su da verebilirsınız. Ama en iyisi kaynatıp sogutun zaten içtiği az bişey