Aybuke35 Cnntclik ilk yoğurtla başlayıp mevsim sebzeleri ile devam edin. Yoğurdu kendiniz mayalarsaniz daha sağlıklı olur. Meyve ile baslarsanız sebze yedirmekte zorlanirsiniz. Kabak havuç patates haşlayıp veya buharda pişirip 1 çay kaşığı zeytin yağ karıştırp yedirebilirsin
Rime Cnntclik ilk gün 1 çay kaşığı verdim ikinci gün 1 tatlı kaşığı üçüncü gun 1 yemek kaşığı 3 gün kuralıyla
Turazey Ben yoğurt verdim patates püresi verdim tarhana çorbası verdim mercimek çorbası verdim azcık tabi oda
bebitos Cnntclik bence erken 7 aylık suan bebegım daha vermedim karpuz suyu Seftali kayısı elma suyu verebilirsin
Esn57 Cnntclik bebeğim 4 ay 10 günlük bir kere karpuz yalatmıştım şimdi karpuz yemek için çıldırıyor beni sofrada oturtmuyor valla🥰😅 canın ne vermek istiyorsa ondan başla bence
Efenin-annesi Ben yoğurt, balkabagı irmik püresi, muzla irmikli muhallebi ile başlamıştım şuan 6ay 20 günlüğüz 😊baya baya birşeyler yiyoruz
Efenin-annesi Cnntclik Cnntclik 2 dilim balkabagini hasliyorum yumusayinca içine 1 yemek kaşığı irmik ekliyorum onlarida yumuşayıncaya kadar ocakta bekliyorum sonra blendırdan geçiriyorum 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü ekliyorum tatlansın diye