CannOz Tecrübeli anneler henüz 50 günlük anneyim. Son 3 gündür göğüslerim yumuşadı benim gibi olup daha sonra tekrar göğüsleri sertleşen oldu mu? Bebeğim kakasını ve çişini yapıyor takip ediyorum ama böyle yumuşak olunca insan düşünüyor yine de.
Mihracs CannOz yumuşak olması sütun olmadigi anlamina gelmez 5 aylik bebeğim emziriyorum sadece en basindan beri göğüslerim yumusak pek nadir sert olur
Elisa35 CannOz 5.5 aylik olduk 2.ayindan beri yumuşak hiç sertleşmedi.. Ama onun süt olup olmamasıyla hiç alakası yok..benim kızım hiç mama yemedi
CannOz Mihracs sütüm var görüyorum ama birkaç gün önce sert olup şimdi böyle yumuşayınca korktum biraz azalıyor mu diye. Gece uyuduğumda daha sertti gündüz yşne yumuşak.
CannOz Elisa35 yaaa çok sevindim 🙏🏻 3 aydan sonra göğüsler terbiye olur falan diyorlar biz daha 50 günlük olduğumuz için şüphelendim. Cevabınız beni motive etti, teşekkür ederim 🌸
CannOz Lilav21 Maşallah🙏🏻 Teşekkür ederim cevabınız için. Benim sonradan yumuşadığı için tereddüt etmiştim. 🙈 insan ister istemez başkasından duyunca motive oluyor insan.