Tazeanne35 Hanımlar taşınıcam evi temizletmem lazım tanıdığım yok bu uygulama ile temizlikçi çağıran oldumu hiç
iremceren Tazeanne35 ben çağırdım sorın yaşamadm sorun yaşarsanz zaten olumsuz yorumla bildirin gerş dönüş yaparkar
Lulemom Tazeanne35 temizlik değilde boyacı çağırdık. Bin pişman olduk. Şans meselesi. Site sadece aracı. Araştırıp bilip ilan verdirtmiyolar yani.
Mircet Tazeanne35 tamamen şans işi ben koltuk yıkama çagirmistim çok memnun kaldım 3 senedir aynı yerle iletisimdeyiz halilarimida veriyorum
BugsBunnyy Tazeanne35 tasinacaginiz ildeki temizlik sirketlerini arastirin instegramdan hesaplarina vs bakin illa fikir verir
Demura Tazeanne35 benim hiçbiriyle sorun çıkmadı ama tabii herkesin temizliğinden memnun kalmadım, 2 tanesi falan iyiydi. Yorumlar puanları falan oluyor onlara bakarsınız
Kusannesi Canım ben çağırıyorum ama şöyle yap temizlikçiler seni aradıgında yada sen ordna ulaştıgında elden ver parayı uygulama komisyon kesiyor 250₺ ödersen kadın 220₺ falan alıyor. Banada oradan bi abla demişti.
Kusannesi Tazeanne35 hayır kadın sizi arıyor yada siz arıyosunuz ya ödeme yapılmadan önce hani ön görüşme gibi. O zaman ben konuşuyorum işte böyle böyle adresim diye normal dışardan kadın bulmuşum gibi geliyor uygulama sadece vasıta
Tazeanne35 BugsBunnyy temizlik şirketi buldu kayınpederim tanıdık hemde 750 TL dedi şok oldum sıfır bomboş ev inşaat pisliği yok müteahhit komple apartmanı temizletmiş zaten ağır bir iş yok yarım günlük iş bebeğim olduğu için yapamıyorum 🙂