Serserilikiz Kızlar bebeğim 4bucuk aylık doğum saçlarını kesmedik ve dökülüp ellerine geliyor elini ağzına koydu baktim dilindeydi tam bez alıp silecektim ama yutmuş başına gelen varmi birşey olmaz dimi
1234___ Serserilikiz çoook hatta bi ara saç yeme alışkanlığı olmuştu hep kaksında çıkıyordu 😂 çok şükür ki geçti 🌹
Prensescilek Serserilikiz benim kızım 21 aylik oldu neredeyse hala yutar .Başa çıkamıyorum artık 2 yaşi dört gözle bekliyorum biran önce geçsin diye.
Aceranne Serserilikiz bizimki her gün yiyor saçı çok dökülüyor bayaa da saçlı önüne geçemiyorum napayım
birbebekannesi33 Serserilikiz bende ilk cok dikkat ederdim ama makesef emeklemeye başlayınca illaki oluyor kac kere gordum evi hergun suouruyorum ama nasıl buluyor anlamıyorum
Yusaydef Serserilikiz canım senin saçlar da dökülmeye başladı mı ya bebek uzadıkça dökülür diyorlar benim kızıminda var maşallah uzadıkşa benimkide gidiyor
Gunsss Serserilikiz kakasından çıkar merak etmeyin 😀 bizim bezde saç sayısı artınca saçlarını kestirmiştim mecbur 🤦♀️
eymenzeynep Serserilikiz benim kızımın hep kakasından çıkardı 😂😂 hatta bir kere nasıl olduysa babasının tüyü çıkmıştı kakasından birşey olmaz korkmayın