Zerazehhra Seydasya Kuzu eti al bir de öyle dene ya da doktora kadar bekle. Bu deneme yanılma o kadar zor bir süreç ki. Çünkü deri tepkisi yok. O gün ne yedinde o daha kötü yaptı bilemiyorsun. Çünkü zaten gaz sorunu yaşıyor. Gaz yapan bir gıda tüketince o da o gün daha çok ağlamasına neden oluyor olabilir. Ben çok yıprandım bir haftadır yeniden süt ve süt ürünleri Kuruyemiş diyetine girdim. Baktım yine olmuyor bu seferde ne var ne yok yiyeceğim bir de öyle bakacağım noluyor diye. Onu yeme bunu yeme yine aynı yine aynı 45 kiloya kadar düştüm eridim resmen
Seydasya Zerazehhra hayır ama bir ara oldu. Sakin mutlu zamanlarında emzirmeye çalıştım. Emzik kullanıyordum, bıraktım. 1 hafta sürdü düzeldi
iby Seydasya benimde kizimda cildinde egzama atopik dermatit oldu alerji testi negatif cikmisti ancak kakasinda kan gordum sut ve sut urunlerini kestim 3-4 gundur kakasi normaldi simdi yanlislikla simit yedik terayagi varmis yine kakasi kanli🥺🥺 rota asisi olmustu 4 gun once rotadan mi oldu emin de olamamistim ama degil galiba alerji
Seydasya iby tereyağı varsa simittendir ama rota aşısının da alerjik bebeklere böyle etkileri var dediğiniz gibi. İnşallah duzelir bir an önce. 3-4 günde düzelmesi çok güzel. Bizim 1 ay dolmak üzere hala aynı 😔 başka seylere de alerjisi var belli ki ama ne 🤔
iby Seydasya egzamasi ayni ama duzelmedi galiba kortizonlu ilaci kullanmam gerekicek hic istemesemde🥺
Banaannede Seydasya 2 3 haftayı buluyor en az. Bir de sadece süt olmayabilir. Ben süt ürünleri, kırmızı et, tavuk, hindi, yumurta, susam tahin bunları da kestim öylr rahatladı. Özellikle tahini öğlen yedim akşama çılgına döndü kakası hep mukus oldu
Ozlem2904 Zerazehhra tavuk etini 2 gündür bıraktım dikkatimi çekti ne zaman tavuk yesem sürekli gaz atiyo. Dana eti yemedim henüz onu bilemiyorum bulduğumuzda kurbandan kalan koyun eti var onda sorun yaşamadım
NzL52 Seydasya gastroentroloji mukusa dikkat etme o 2-3 ayı bulabilir demişti önemli olan kanlı olması yada mukus bildiğin jöle gibi löp olmalı demişti. Ama 2 ayin sonunda pek bise düzelmediginden alerji doktorana gittim diyeti biraktirdi test yaptı. Çocuğun ağırlıklı olarak baska besinlere alerjisi varmış suan mukus cok nadir gelmeye başladı. Bende diyet yaparken gercekten dikkatli olunmalı cunku eger emziriyorsanız sizden beslendiği icin ozelikle yumurta cok onemli bi besin. Alerji doktoru cok ileri vakalarda diyet yaptiyoruz dedi. Kakada mukus ara sira minik kan gelmesi durumunda boyle agir diyete gerek yok dedi. Ornegn sutemi alerjisi var direk tuketme fırınlanmış tüket dedi. Suan düzelme var şükür
Seydasya NzL52 bizimki jöle gibi mukus ve ishal yani sadece mukus değil gösterge artı çok şiddetli koligi var, nefesi kesiliyor ağlarken öksürmeye başlıyor o noktalarda. O yüzden bir an önce ne var ne yoksa tespit etmek istiyorum elimden bir şey gelmemesine rağmen suçluluk hissediyorum bebeğim acı çekerken