CemreKerem NaimeYilmaz a101 de 10 tl üstü alışverişe 4lü uni baby ıslak mendil 12.99 tl ye geliyor. Ben ilk alışverişimde 4 paket aldım. 5ine kadar bi 4 paket daha alıp stok yapacağım 👍
AcemiAnneee NaimeYilmaz Ankara’da Yaşayan Anneler Gimsa marketlerin de Sleepy 23 lira, aptamil 350 gram mama da 62 lira. Başka manalar da var bakmanızı öneririm
Gldn_zgl NaimeYilmaz ebebekte bebek bezlerinin 2.sinde %30 indirim var ben canbebe 3numara kullanıyorum ve 136 lık paketi birim fiyatı çok uyguna geliyor
Haitcek NaimeYilmaz ankara podiumun karşısında ki gimatta SMA mamalar 74.90di zam gelmiş her yerde 94.90, kullananlar baksın bi derim ben bugün 3 kutu aldım
Bora_Mom Tulaymetehan muhendisinoglunu takip ederseniz içeriklerini görebilirsiniz veya kendiniz bakabilirsiniz Arkadaş uni baby diye yazdığı için bende onu uyardım
Taypoy Bora_Mom Merhaba ben inceledim ikisini arkasında aynı şeyler yazıyor. Bence A101 de satılsın diye ismi değiştirilmiş gibi. Ama içerikler aynı.Sevgiler 🙏🏻
Deletedmom275 e bebekte mayo bezlerde 2. ürüne %30 indirim var. Kampanya 8 Temmuz’da bitiyor. Tatile gidecekler kaçırmasın derim ☺️
Almilaninannesi Hero baby devam sütü kullananlarrrr dikkat Ebebek sitesinde şu an 19 lira hemen alın stok yapın derim 🤷🏻♀️ Resmen mama başı 15 16 lira kâr
Linaaa19 Almilaninannesi bebeğim 20 günlük hero baby devam sütünden memnun musunuz bende kullanmak istiyorum ama guvenemiyorum
Aysnrbl Kızlar aventin iki yandan tutmalı suluğunu uygun fiyata arıyorum bilen denk gelen alıp kullanmayan varsa yazabilirmi 😊
MasalAda Aysnrbl aventin penguen damlatmaz suluğunu alıcaksanız sert uçlusunu öneririm ben silikon olanını aldım çöp oldu tekrar bir suluk daha aldım bilginize
Mother_of_Mustafa_Kemal Aysnrbl normalde ne kadar bilmiyorum Trendyol indiriminde 43 liraya almıştım çok güzel.
Farahzeynep İndirim diye geldim, bebek bezi muhabbetinden ve uni soft uni baby tartışmasından başka bir şey göremedim 😂 joker’de hipp yenidoğan ıslak mendil de indirim var 20 tl idi 3*52li paket.