pamuksekerinannesii İnanılmaz kemik agrilarim vardı ve diğer belirtiler ilk defa test yaptırdım oda pozitif çıktı :( ve 16 aylık bebeğimde %99 pozitif onunda ateş öksürük iştahsızlık var oda bugün test olacak nasıl kolay atlatiliyo bu süreç ? Bebeğim nasıl atlaticak
Rizeli53 pamuksekerinannesii bende geçen hafta pazar günü sabah kalkana kadar bişeyim yoktu kalktım öyle bi ağrım var ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum dayanamıyorum ağrıya sonra yemek yiyemedim iştahsızlık vardı dayanamadım eşime bebeğimi bıraktım hastaneye gittim ilk DİKLORON adında ağrı kesici iğne oldum sonra test yaptırdım pozitif çıktım o iğne de çok iyi geldi yavaş yavaş gittiğim hastaneye hastane çıkışında hızlı yürüyerek çıktım evde bebeğim vardı çünkü biran önce ona kavuşmak istedim… Bebeğime ise 3 maske takarak elimi güzelce yıkayarak kucağıma aldım çok şükür sağ salim atlattık yavruma bulaşmadı
Erkek_Anesi59 pamuksekerinannesii öncelikle çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız bizde geçen ay olduk corona eşim ben ve 5 bucuk aylıktı bebeğim şuan 6 aylık bebeğimde ateş öksürük burun akıntısı oldu aradım söyledim elinizde grip ilaçları varsa onları kullanın 3 güne geçer dediler gercekten iki güne ateşi gitti burun akıntısı biraz sürdü ama atlattık çok şükür bizde hep bol c vitamini ve sarımsaklı yoğurt yedik gercekten iyi geliyor inşallah atlatırsınız bol bol yiyin bebeğinize de yedirmeye bakın ilaçlrı varsa verin
herseyguzelolacakk pamuksekerinannesii dün 20 aylık bebeğimde pozitif çıktı 😢 maalesef bizde kusma ve ishalde var. Maffoldu yavrum 😔 Rabbim şifa versin evlatlarımıza inşallah
ipekbocugu pamuksekerinannesii kemik ağrıları için hamilelikten kalma magnezyum takviyem vardı o iyi geldi, bebek için bilmiyorum bir gece ateşi çıktı calpol le atlattık sanırım 🙄huysuzlugu kaldı 😕
pamuksekerinannesii Rizeli53 çok geçmiş olsun Benim kızım kesin pozitif diyorum götürecekler test yaptırmaya çok korkuyorum ben cekiyim bütün agrilari en ağırindan o iyi olsun gerekirse 5 gün ayrı kalırım dayanmaya calisirim yeterki iyi olsun :(
pamuksekerinannesii Erkek_Anesi59 hepinize geçmiş olsun 😔 hangi ilaçlar bende birçok var kızım için mandalina portakal çorba turu şeyleri yiyor bikac gündür ve su içiyor başka birşey yok
pamuksekerinannesii herseyguzelolacakk İshal bizdede var diş çıkarıyor bir yandan ateş öksürük bı yandan iştahsızlık bı yandan hiçbirsey yemiyor içmiyor :( çok geçmiş olsun bebisinede sanada canım hepsi tez vakitte iyileşir umarım
herseyguzelolacakk pamuksekerinannesii teşekkür ederim canım inşallah 🙏🏼 bu saydıklarının hepsi bizde de var 😔 inşallah çabuk geçer
pamuksekerinannesii ipekbocugu yok canım öyle kemik ağrısı değil nefes aldirmiyo etime batıyor göğsüme saplanıyor adeta hamilelikte ki magnezyum ne kadar iyi gelir bende bilmem ki