Tugce59 Bebeğim şu an 2 ay 28 günlük ve ben 1 hafta sonra rotavirüs aşısı yaptıracağım. Geç mi kalmış olurum? Ayrıca siz aşıdan sonra herhangi bir komplikasyonla karşılaştınız mı? Ateş, ishal vb?
Elifcinargul Tugce59 iki gün içinde yaptırmanız gerekiyor diye biliyorum ama bir hafta geçmiş olunca sorun çıkarmı bilemedim 🤷♀️ sağlık ocağına sorun isterseniz
Handankzu Tugce59 biz 3.ayında yaptırdık herhangi bi yan etki olmadı gayet iyiydi bebeğim ağızdan veriyorlar
Esramertt Tugce59 bebeğim 2 aylık rota oldu geçen hafta aşıdan sonra huysuzluk uykusuzluk ve ishal var 1 haftadır
MMommyy Esramertt besin alerjisi mi var cocugunuzun?alerjik bebeklerde huzursuzluk yapiyor diye biliyorum bizdede var cunku
Sitrea Tugce59 aşı dan 4 gün sonra cok yoğun uzun süreli ishal oldu doktorumuz 2. Dozu tavsiye etmiyor olmayacağız malesef
Ates33 Tugce59 3. Ve 6.ayda oluyormuş sadece sağlık ocağına gittiğimizde söylemişlerdi ve ağıza danla şeklinde
Ttrhnd Babyloveee ocak ayında yaptırdım 365 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. 2 doz oluyor, tek dozu bu fiyat 2 dozu 800 tl ye yakın birşey tutar
Teemo07 Tugce59 3 ay 15 günlük olana kadar zamanı var. Sonrasında yapılmıyor. Herhangi bir belirti olmadı, belki ishal olabilir demişti hemşire. O da olmadı.
Themia Tugce59 bizde 3 ve 5. Aylarda yaptırdık. Alerjik bebek olduğu için yapmak istemedi doktor ben baya ısrarcı oldum. 1 gün sadece ishal oldu o kadar
Dadam Tugce59 3 ve 5. Aylarda yaptırmıştım ben, geç kalmamışsınız. İlk dozda 3 kere nokta kadar kan gelmişti kakada, ama 2.dozda o da olmadı. Doktorlar canlı aşılarda çok ufak kan gelmesi normaldir, demişti. Aklında olsun ✨