Minikyavruum Kızlar gece uykumuz yok 2 saatte bir uyanıyoruz ayaklarını karnına çekiyor sürekli artık gaz geçmiş olması gerekmez mi geceleri oluyor uyanıkken yok
tugbahy6 Minikyavruum biz kaç yaşındayız bizim bile gazımız var arada Olur devam edebilir bacaklarını karnına doğru çekin masaj yapın metsil damla iyi
Minikk41 Minikyavruum kuzum yüz üstü yatırmayı deneye bilirsn gaz sancısına karın ağrısına iyi geliyor
Minikyavruum tugbahy6 Minikk41 dominantteyze Yoruldum Nursena0606 gece de çok sık uyanıriyor uyandıkça emziriyorum ondan olur mu kızlar 🙄
Minikyavruum YeniAnne9506 eye dediğiniz nedir bilmiyorum ama bebeğim uyanınca oturunca aynı sorunu yaşamıyoruz
Nursena0606 Minikyavruum kabızlık olabilir mi? Ya da ek gıdaya başladıysa bir şey rahatsız etmiş olabilir.
Yoruldum Minikyavruum bizde aynısını yaşıyoruz diş diyor herkes bilemedim 1 saatte uyanıyor ayaklar karnında dönüyor ağlıyor
Nursena0606 Minikyavruum eve olabilir. Sindiremiyordur. Her uyandığında değil. En az 4 saat olmalı arası.
Nursena0606 Minikyavruum ek gıdayla alakalıdır. Daha önce yemediğinşz bir şey yiyip emzirdiyseniz o da yapmış olabilir. Ama bu ek gıda döneminde normal. Korkmanıza gerek yok. Hangi besinden kaynaklandığını bulun.