Aysel03 Zeynommelek yeni 11 aylık olduk daha yürümüyor ama tutunup ayağa kalkıyor ayaklarınıza falan tutunup kalkmaya çalışmıyor mu
Alperinannesiii Zeynommelek 11 ay 8 günlük yürüme henüz yok ama Bi yerden tutunmadan ayak üzerinde duruyor adım atmaya çekiniyor biraz her yere tutunarak gitmeye devam
Zeynommelek tugbahy6 gecen ay bastirdigimda duruodu saniye olarak suan hic durmuor basmio yani korktumu acaba kendisi duruodu 1 saniye filan dusecegi an tutuodum
Aysel03 Zeynommelek benim kız ilk başlarda öyleydi 6 7 aylık olana kadar hep çöküverirdi hiç bassın istemezdi sonra geçti sevdiricek birşeyler koyun önüne koltuğun üstüne falan belki işe yarar onlara bakıp ayakta durmak ister
Zeynommelek Alperinannesiii masallah saglikli olsunlarda bwnimki cok nazli yere koydugumda filan aglio hemen ❣
Hiranaz1103 Zeynommelek 4 dişi ayakta duramıyor emeklemek yok kendini kaldırmaya çalışıyor sürünüyor döne döne gidiyor ama yürüteç aldık çabalasın diye onda jet gibi istediği yere girip çıkıyor uyku düzeni sıfır 4 diş aynı anda çıkınca herşey karman çorman oldu
Asya001 Hiranaz1103 benim kuzenimin kızı şuan 3 yaşında hiç emeklemedi ayakta bile durmuyordu yağılıyordu 13 aylıkta direk yürüdü korkma Her bebek bir olmuyor
Zeynommelek Hiranaz1103 benimki yurutecde gitmior malesef insallah zamanla yaparlar ilk cocuk benimde stres yapiorum
Asya001 Zeynommelek benimkide tam 11 aylık tutunarak heryeri geziyor bazen bizden tutunup elini bırakıyor 5 saniye falan ayakta kalıyor ama adım atmaya korkuyor daha
Hiranaz1103 Asya001 bu ara çok az da orda dik durmaya başladı birşey almak istediğim de çivi gibi duruyor ayakta yürüteçte falan