AcemiAnneee Kızlar iki göğsüm de şiş sütüm var soldan bir sürü delikten geliyor sağdan ise bir delikten bu neden olur başına gelen var mı ? Kanal tıkanıklığı mı başka bir şey mi yardım edin lütfen. Emmiyor birini birini emiyor 😭
busra37 AcemiAnneee daha süt kanalı açılmadığındandır yada tıkandığı dan emmiyosa mutlaka pompayla elinle bileyle boşalt. Emdikçe açılır gelir
biri06 AcemiAnneee kanal tikanikligindandir o. bildiğim kadarıyla her iki gogustede delikler aynı. bol bol emzir. duştayken tarakla tara göğsünü kanallar açılacaktır.
[silindi] AcemiAnneee benım de aynen oyle ama emmeye devam edıyoruz kanallar tıkalı dıye bılılıyorum ama bısey de yapmıyorum ☺️
Emmb12 Aynı durumla bende karşı karşıyayım göğüs pompasıyla sürekli boşaltıyorum ama değişen bir şey olmadı
israks AcemiAnneee canim benimde sag gogsumde sutum var solda yok kime sorduysam herekesin bir gogsunde az sut olurmus benimkide sol gogsumu emmiyir hatta digerine gore daha kucuk sol gogsum buyuk ihtimalle sut damarlari tam acilmadigindan kaynakli ben dogdugundan beri sag gogsumu daha cok veriyorum cunku
busra37 AcemiAnneee çok gelen gögsünüzü vermeyin. Açken az geleni vermeye çalışın o açlık hırsıyla belki alışır