Pnarr94 Ozg3506 bol su ☺️ Tahin ve helvası bulgur pilavı, çiğ ceviz, fındık, badem ve uykuuu🙈 ben hurmada her gün 1 tane yiyordum ve kuru incir kaynatıp hem suyunu için hem de incirleri yeyin
Elif_mira20 Ozg3506 canım bol su viişne,kaysı suyu tahin yiyebiliyorsan karıştırmadan kaşıkla ye ben her gece 2 tatlı kaşığı yiyorun susam yine bir yemek kaşığı öyle yiyemiyorsan salatalarının yemeklerinin üzerine serp birde rezene çayı ben bunların çok faydasını gördüm canım
Ozg3506 Linos1912 Hap doktor tavsiye ile kullanıyorsunuz. Ben sadece rezene çayı içiyorum ama işe yaramadı bende
Latife362 Ben Maltana içiyorum bu ikinci bebeğim ilkinde de azalınca Malta’na tüketiyordum artırıyor sütü.
Papatya41 Ozg3506 sadece su içtim 5 aylık kızım hep emziriyorum iki saatte bir değil sürekli emzirdim o emdikçe çoğaldı kilosuda gayet iyi bol bol emzir emdikçe artıyor
Berensln Ozg3506 bol su, Tahin helvası, süt (laktozsuz), yulaf ezmesi pişir ye incir de ye cok iyi süt arttırıyor
Berensln Yagmur16__ doktorum öyle önerdi laktozsuz süt şişirmez mideyi cunku yulaf ezmesi var onla birlikte pişiriyoruz yulaf ezmesi de 3-4 kaşık kadwr