AselRuveydam_12 Bebeğinize emzik verdiniz mi ne zaman vermeye başladınız benim kızım 20 günlük hiç durmuyo emzik vermeli miyim?
Deletedmom115 AselRuveydam_12 10. Günden sonra vermeye başladım almadı bende vermedim sonra 4. Ayda tekrar denedim aldı 1 yaşında hala kullanıyor verebilirsin şuan
Deepmom AselRuveydam_12 verdim doğduğu günün ertesi günü tuttu çok şükür nefes aldırdığı çok yer oldu 1 yaşında şuan kendi isteği ile şuan da istemiyo arada uyku sersemi alır atar o
[silindi] AselRuveydam_12 Hastaneden eve geldiğim gün verdim. Bazen memede uyumak istiyor yada doyduğu halde emmek istiyor çok emincede sürekli kusuyor diye emzik verip oyalıyorum. Ben başta verdiğim için memnunu çene kaslarını güzel geliştirdi memeyi tutamıyordu başlarda sonra tuttu
Melismom AselRuveydam_12 ben hastanede dogdugu gun verdim aldi cok rahat ediyorsunuz disari ciktiginizda yada uyuturken
Kahvegerek Doğduğu gün verdim aldı da 8 aylık pişmanım gece uykusunda sürekli emiyor ve düşünce uyanıyor elim ağzında hep ama güzel yanları da var
esrasel doğduğu gün verdim sürekli emerek uyuyor çok emince de kusuyor hıçkırık tutuyor bende emzirdikten sonra emziği veriyorum uyuyor tek sıkıntısı düşünce uyanıp ağlıyor tekrar veriyorum uyuyor dalana kadar iyice dalınca uykuya fark etmiyor düştüğünü 😊
Duruonur AselRuveydam_12 bende ilk günler verdim şuan 1 aylık ama öyle çok düşkün değil bazen alıyor bazen reddediyor.ama susturucu olarak bazen işe yarıyor,verebilirsin yani
Tupbebegimm1 Duruonur benim de aynı, ne ümitle almıştım emzirip gazına emziği dayauavaktim ve çocuğum uyuyacaktı 😂😂(uyumadı)
MiLaninannesi1 Aventin ayıcıklı emziğini aldım bir iki emdi bıraktı sonra gittim bakkal emziği aldım emmeye başladı 😂😂 yaklaşık 25 günlükken verdim ama ilkte alsaydı daha da erken verirdim 😅
Emmb12 Doğduktan bi iki hafta sonra verdim aldı da çok şükür sürekli ağzında olmuyo emzirip Uyuturken çok büyük bir yardımcım zaten uykuya geçince kendisi bırakıyo☺
Dilaliya AselRuveydam_12 benim kizim dogdugunda emzigi falan tutmadi 3.ayda tutmaya basladi.4 bucuk ayligiyiz uyurken falan ariyor emzigi.disarda oldugum zamanlar iyi oluyor