PervinY Deletedmom_5 Biz eve çağırdık. 2020 de Etimesgut devlet hastanesinden randevu almıştık. Doktorun adı Sabahattin Aytekin. Covid yüzünden randevumuz iptal olmuştu. Sonra doktor emekli olmuş. Eve gelip yaparım dedi 4 ay önce çağırdık evde yaptı.
Grace22 Deletedmom_5 sünnet derisini kesip bir alet gibi birşey takıyorlar o geriye siyiriyor 4 gün sonra da çıkarıyorlar çok basit bir işlem yani
glsma06 Deletedmom_5 ankara etlik ayvalida deva tıp merkezi vae Ali Akkaya hoca yaptı cok memnun kaldik iki hafta oluyor fiyati da 1500 du sanirim dusunebilirsiniz
Deletedmom_5 Zebe Randevumuzu aldık perşembe günü Allah’ın izniyle olduda bitti MaşaAllah olcak oğluşum😇. Çok teşekkür ederim canım tavsiyen için.
PervinY Deletedmom_5 Google’dan almıştık bizde numarasını ismini yazınca çıkıyor. Sebahattin Aytekin.
Zebe Deletedmom_5 rica ederim umarım memnun kalırsın. Hayırlı olsun şimdiden, güzel haberlerini bekliyorum ☺️
Nazz_ Bende sünnet yaptıracağım Sincan ve Etimesgut tarafları istiyorum ama çoğu klipsli yapıyor ben geleneksel yöntemle istiyorum lokman hekime gidip memnun kalan var mı arkadaşlar