Liyaninannesiiii Neden olabilir 4 ay 22 günlük ilk defa böyle oluyor dalıyor 5 dk sonra çığlık atıp uyanıyor atak da değil 😒
Ervakts Liyaninannesiiii bebeğim Geçen hafta böyleydi 3 aylığız idrar yolu enfeksiyonu varmış ve sancı girdikçe çığlık atıyormuş bir takip edin gazı da olabilir
Momdady2021 Liyaninannesiiii canım iki kez yaşadım birinde oğlum bronşit oldu genzi akıyormuş ondanmış ikincisi de kulak iltihabı olmuş bi göster istersen dr sen
Gul-42 Liyaninannesiiii bnmkı 4 ay 2 gunluk nasıl atıo bır gor sanırsın bogazlıoz bıde arkasından gozu yaslı agıt saatlerce ıcını cekııo sureklı emıyor aşırı salyası akıo elıyle mememı emıyor ortak
Liyaninannesiiii Med evet olabilir doğru diyorsunz😏 memede duruyor ilaç niyetine görüyor galiba 😭 öneriniz var mi
Med Liyaninannesiiii meme den ayrılmıyordu benimkide,hala ayrılmıyor meme rahatlatıyor sanırım. Sizinki daha küçük o aylarda diş için bişey yapmıyordum. Gaza sıkışmış da olabilir.
Liyaninannesiiii Med olabilir ama eli hep ağzında aşırı salyasi var ve baştan beri gazli bebek hiç böyle durduk yere atmazdı çığlık sasrdm
Med Liyaninannesiiii bi sancısı illaki vardır zamanla çözeceksin ilk zamanlar bende çok korkmuştum sanki bi yerine bişey batıyormuş gibi
Liyaninannesiiii Momdady2021 yaaa gösterim canım sagol öksürük filan tok çok şükür birden basıyor çığlığı gozu kapalı ağlıyor sok oldm
Ervakts Liyaninannesiiii zaten kolik bir bebeğim var benimde anlamam 4 günümü falan aldı gazını çıkarmasına rağmen hemen arkasından ağlıyordu ve bir sancı girmiş gibi ağlıyordu açıkçası çok anlamayıp doktora gittik bizde
Liyaninannesiiii Gul-42 15 20 güne biter en geç canm googleye atak hesaplama yaz kalan gün sayisini söyler
Liyaninannesiiii Med evett bende öyle düşünüyorum. Bazen uyanıkken sırt üstü uzaninca basıyor çığlık anliyorm gazı var ama uyurken yapmiyordu
fatmapeksoy Liyaninannesiiii benim bebeğimde o zamanlarda çığlık atıp uyanıyordu, nedenini çözemedik hastalığı flan da yoktu doktora götürdük herşey normal çıktı şuan 4 ay 29 günlük bizimkisi geçti çokşükür darısı size 🌸
Liyaninannesiiii fatmapeksoy ay Amin canım benim teşekkür ederim 🙏 bugün olmaya başladı inşallah uzun surmez
Irmakprensesinannesi Liyaninannesiiii benim kızımda o olay oluyor gözleri kapalı ağlıyor bazen uykuya dalarken sonra sakinlestiriyorum uyumaya devam ediyor bize doktorumuz disle alakali deil dedi bazen durduk yere yapabliyorlarmis yada korktuklarını olabiliyormuş kızım 6 ay 10 gunluk
Liyaninannesiiii Irmakprensesinannesi anladım canım olabilir çünkü ilk defa oldu inşallah geçici bir durumdur.