HiraaAzraa Allahin iziniyle erkek kardesim hukuk mezunu olacak ona cok güzel ve anlamli bir hediye almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim, sizden güzel öneriler bekliyorum😊 eşim cübbe alırız dedi ama sizce ?
Tobby19 HiraaAzraa bir avukat olarak söylüyorum cübbeyi baro verecek aman ha😂😂 bir de nooolu terazili merazili şeyler almayın sjfjdjdkd 10 tane terazili bilmem ne var elimde😁
minigimmm_15 Bnce masasına isimli kalemlik alablrsnz şu ön tarafta ismi yazıyor ya yannda kalemler oluyor
Tobby19 HiraaAzraa yani bütçenize bağlı olarak öncelik sırası şunlar olabilir; giyim mağazasından hediye çeki skdjdk takım elbise lazım 😂 saat, kesinlikle ihtiyaçtır👍🏻 avukatlık düşünüyorsa hemen hediye için yüklenmeyin ofis açmasını bekleyin ofis için milyonlarca küçüklü büyüklü ihtiyacı olacaktır : bilgisayarından yazıcısından tutunda kahve fincanı takımına😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HiraaAzraa Karikaur biblolar varya orada Cübbeli haliyle resmini yaptırabilirsiniz isimli.
Tobby19 Tobby19 hatta kahve fincanı için şöyle bir anım var bir arkadaşım ofis açmıştı, herşeyi tastamam hayırlı olsuna gittim dedim ee bi kahve içmiyor muyuz dediki fincanım yok hiç aklıma gelmedi skdjdkdm aradaki bandın genişliğini siz düşünün😂
HiraaAzraa Tobby19 aslinda önce staj yapmasi gerekiyormuş sonra neler yapar bilmiyorum☺ siz yine de cübbe kalsin mi diyorsunuz😂 icine adini yazdrcam diye hayal kurdum bende 😂😂