Ececavus Elifdefnemom sıcak suyu otur progtolog kullan canim 1hafaya geçiyor bende yaşadım Doğumdan sonra
Nesedemi Hiç sormayın ne Elifdefnemom hiç sormayın ne çektim ilk bir ay . Herşeyi denedim cabuk atlatamadım ama yavaş yavaş sonradan geçti
Zmnl19 Elifdefnemom 17. Gun hala gecmediler ilk 1 hafta agridan kivrandim bide dikislerin acisi vardi dikisler gecti cok sukurki ama hemoraid gecmior
Eylulycakan Elifdefnemom ben sezaryen oldum aynı sorunu yaşadımmm.Kızım 6 aylık yeni geçti çok şükür.Bol bol sıvı tüketin proctolog merhem kullanabilirsiniz.Lifli besinler yoğurt kefir sabah aç karnına kayısı çok iyi geliyor deneyin derimm ! 😘
babygirlandmom Bende de olmustum doğumdan sonra en son tuvalette kanamştdı hatta eksi aci yemek kabus oluyodu bana doktora gittim bi krem verdi kullandim gecti cok şükür
Papatyamm1234 babygirlandmom cnm. Kremin adı ne peki. Bnmm eşim de bu 1 haftadır hemoroid olmuş çok acı çekiyor bugün hastaneye gitti lazer yapacaktı ama doktor 1 hafta sonra gel dedi, kremin adını söyleyebilirmisin eşim için diyorum
Elifdefnemom 35 gün oldu dogum yapali ama ilk gunlerde bisey hissetmedim 15 gündr falan sıkıntı cekiyorum kanama da görmedim kabızlık yasiyorum😑
Mervee__mehmett__ 2 aydir dogum yapmışım şimdiye kadar cok kotu çektim ama bi kac defadir lavaboya gidince eskisi gbi zorlanmym hemen sonrada agrisi afifledi insaAllah zamanla gecer die umuyorum
babygirlandmom Papatyamm1234 procto-glyvenol bu canım krem benimkini hemen iyi etti inşallah eşindedir ise yarar
Havvadem Bende 13 gun oldu hemoroidim cikdi disariya malesef doktor 6 ayda toprlanir diyor yokmu hemen gecicek tedavisi :/ krem verdi bana amestol pomap ve fucikordu karsidir sur dedi en aznindan agrisini aliyor hafifletiyor aciyi
Elifdefnemom Eylulycakan çok teşekkür ederim canım sadece normal doğumdan sonra oluyor sanıyordum cok gecmis olsun😘