Okumayageldim Kuzular n’oluyo noluyo savaş mı varmış işgal mi varmış kriz geldi diyorlar bir anne vardı almilamıydı adı rusyadayım demişti onu etiketler misiniz bilen varsa daha sabah konuşmuştuk ya
Tortilla_ Olası savaşta Ukraynalı mülteci doldurur burayı. Afganı surisi bitti bide Ukraynalı miz olur🙄
Okumayageldim Tortilla_ kız bizim erkekler sevinir ya bu Türk milleti varya gördün mğ sosyal medyada hep Suriye’de çıktü savaş keske Ukrayna’da çıksa diyorlardı
Tortilla_ Arasasyaarya Aman aman alsınlar 😂 Kendi ülkemizde mülteci biz olduk:) Bir feribotla denizden Yunanistan’a kaçmazdığiz kaldı
Deletedmom99886 Tortilla_ Hiç sanmam, çok güçlü devletler, onların bir b kapısı vardır, biz onlara gitmesek yakında iyidir 😂
Okumayageldim Sarikuzumalp keske keske… hataylıyım ilk defa lisede işaret dileği görmüştüm o gün de kandildi melek gördüm diye ağlıyordum kuran okumuştum 🤣🤣 dayı anne diye çığlık attım onlar sakinleştirdi o melek değil göğe çekiliyor bişey dedim annem de işaret fişeği dedi yani çok net görünüyordu
Tomi Okumayageldim savaş falan yok. eğer Ukrayna’ya NATO askeri girerse Türkiye otomatik Rusya’ya karşı savaş içerisinde olacak. Rusya’yla savaşmak en büyük felakettir.