Busram55 Önceleri bebegim 9 yada 10 gbi uyuyordu. Son iki uykusu geldiği halde 12 ye kadar uyumuyor gerçekten zorluyor beni.benim gbi olan varmı 😔
Egeninincisi Busram55 bizimkide uyumadı henüz. Öğle uykusuna 1 de yatıp 3 te kalkar sonra aksam 7 gibi mecbur yatırırım durmaz sonra 8 de kalkar ve 12 ye 1 e kadar uyumaz😭
Kustuyu95 Busram55 uyku gerilemesi yasiyoolabilir ama tek uyku dönemine gectiniz mi oda onemli iki uyku uyyosa hala ondan gec saatr yatiyodur
homosapiens Busram55 2 aydır böyle bi ara diş çıkardı ondan dedim ama 2 aydırda diş değildir atakta bu kadar sürer mi bilmiyorum gece de saat başı uyanıyor
Busram55 Egeninincisi aynen son zamanlarda bende bunu yaşıyorum tek uykuyami geçecekler acaba o yüzden mi denge sasti
Egeninincisi Busram55 bende öyle olucak diye düşünüyorum ama gece erken yatınca 10 kere emmeye kalkıyor bu seferde 🤷♀️Bakalım öğle uykusu sonrask 9 10 gibi yatarsa rahat ederim insallah
Asl90 Busram55 13. 14. Ay uyku problemleri oluyor bende yaşadım bir ay kadar sabır normale dönüyor. Yavaş yavaş tek uykuya geçişde olabilir. Oğlumda öyle oldu 13. Ayda tek uykuya geçtim ama ona rağmen düzelmedi bir ay sonra toparlamaya başladı
Tomi Busram55 ben hiç uğraşmam uyutmaya. çok uykusu geldiğinde kendisi esnemeye başlıyor anca o zaman harekete geçiyorum. bazen 22.30 uyur bazen 00.00 bazen de 21.30 değişiyor hiç zorlamam robot değil sonuçta bu çocuk.