Nscaslan34 Afram96 evet cnm anne sütü. Hatta bnm sütüm cok kilo aldırıyor diye evdekiler sütü keselim azaltalim mamaya geçelim diyor ama ilk cocugumda acemiydim tek gogsumu tutturamadim o yüzden sutun yetmiyor diye mamaya geçelim dediler yani hep bi mamaya geçme derdi var çevremde 😁
Afram96 Burcuburcuylz 3200 du hastameden cikarken 2900 olarak ciktik. Evet dogum kilo ve boyuna gore hesapliyolar. Mesela boyuna cok uzuldum ben kisa geldi bana ama dogum boyu 46cm oldugu icin iyi bir sicrama olmus yakalamis dedi. Bormalde 50cm dogsaydi 60 cm kisa derdik ama dogum kilo boy onemliymis 💘
_mmom Afram96 2 aylıkken kaç kg dı bebeğiniz 🤗 benim arkadaşımın bebeği 2 aylıkken 6700 geliyor o yüzden sordum yani kilo alımı kaçıncı ayda yavaşlıyor merak ettim
Afram96 _mmom oo masallah❤️ Biz 3200 dogduk hastaneden cikarken de 2900 kg di. Aralari hatirlamiyorum degterinde yaziyor. Ama 2ay icin kilosu fazla sanki masallah
Kumruu 4 bitmesine 5 gün kaldı boy kilo daha bakılmadı sizinki gibi eli ağzında sürekli. Kahkaha atıyor dediğiniz sesli şekilde mi gülüyor ne zaman öyle gülmeye başladı bide dönmeye başladı mı bebeğiniz
Afram96 Kumruu bizim ki biraz erken dondu. 2 aylikken basladi donmeye. Artik gulmesi de sesli aglamasi da baya sesli 🥴🥴🥴
Kumruu Afram96 baya hareketliymiş maşallah sağlıklı olsunlar yeter ki ağlamaları bile o kadar güzel ki 😍
Afram96 Kumruu evet evet dönmesi de her cocugun gelisimi farkli. Mesela bizim ki 60 gunlukken donmeye basladi. Sonra bi 10 gun donmedi simdi yine donuyo falan bu yeni nesil bebeler pek keyiflerine duskun😂
Afram96 Nscaslan34 ay dinleme bunuda ilk kez duydum sut yariuo diye biraktirilir mi😂 allahim ya masallah dicekleri yerde bosver dinleme sakin😂
Yldznesrin Nscaslan34 ne yiyorsunuz sütünüz. Yarıyor bebeğinize. Sütun rengi ne yanlış anlamayın merak ettim benimde sadece anne sütü de ondan
Nscaslan34 Afram96 yok cnm dinlemiyorum zaten ilk cocukta böyle mamaya geçince sütüm azaldı ve çabuk bitti bu sefer uzun sürer insallah