Gc9098 Yusaydef bebeveyn kulübüne tikladiginizda karsiniza nasıl bir ekran geliyor tarif edin ona göre anlatayim
Yusaydef Gc9098 buldum canım yapıyorum çok eğlenceli 😂yalnız ne kadar süre içinde kullanılması gerekiyor indirimin bilginiz var mı
Yusaydef Gc9098 Baakpnr- Kutu renkli miydi söyleyin de ona göre seçim belki aynı hediyeleri koymuşlardır 😂
Domino Okumayageldim ya ben girdim de rozetler vs diyo tıkliyorum olmuyor birsey. Profil de de avatar vs seçtim hepsini doldurunca tik falan mı geliyo anlamadim yardımcı olur musunuz
Baakpnr- Kızlar ben de yaptım % 100 oldu kutu seç dedi seçtim 400 TL ye 40 TL indirim verdi 😀 yani çokta uğraşmaya değmedi
Seyyid_Ali_2021 asell03 ebebek sayfasına girin üyeliğinizle sağ üstteki bölümde Pembe kutuyu tıklayın bilgileri girin sonra alta oyunlar var oynayın hediye kutusu puan tamamlamada 100 olunca kutu secersiniz hemen puan olmuyor oynadıkça.
Seymagil Kupa filan yok bende, sadece o ekran çıkıyor kayıt olduktan sonra😂 alsınlar o kupayla napiyosa yapsınlar vermesinler 😂😂