54asliii 3 aylık bebek kaç cc mama yemeli ? Ben 180 200 arası veriyorum yanlış mı yapıyorum? Ancak öyle doyuyor sonra kendi istemiyor zaten acaba çok veriyorum da ondan mı sürekli kusup fazlasını çıkarıyor ?
Irmakprensesinannesi 54asliii çok fazla benim kızım şuan 6 ay 10 günlük 180-220 cc arası içiyor diyebilirim 3 aylık benim 90cc-120 cc ancadir
54asliii SEDANURRRR mama bitince ağlıyor daha istiyor yemek yoksa doyduğunu mu anlamıyor ki acaba ? Sürekli de kusuyor sanırım çok veriyorum o zaman o yüzden kusuyor
Yagmursimay Her bebek farklı biz 2.5 aylıktan beri 150 ml içiyoruz 3 aylık olduk 180 e kadar çıkıyor bazen
Nursena0606 54asliii mamayı içirdikten sonra biraz gezdirin gazını çıkarın sonra istemiyorlar. Kusuyorsa tabi ki fazla veriyorsunuz.
Ebraryz 54asliii doydugunu anlamaması mümkün degil meme emen bebekler nasıl doyunca bırakıyor aynı şekilde doymuyordur bence agız dolusumu kusuyor bu arada
Irmakprensesinannesi 54asliii kusmasi fazla si ni çıkarmasıdir mesela Bn kızıma 130 cc vermiştim ama 30 dk da uyandı 60 cc daha icri şuan komple uyuyor ama kusmadi guzelcene de gazını cikardi 6 ay 10 günlük kızım ben 3 aylık Ken kızım mak 90 cc anca içerdi
54asliii Nursena0606 bundan sonra vermeyeyim o kadar o zaman şimdi sizin verdiklerinizi duyunca baya fazla veriyormuşum hakkatten
54asliii Irmakprensesinannesi ben çok veriyorum o zaman oda hiç içmem demiyor valla 😂 çok geldiği için de sürekli kusuyor o zaman
Irmakprensesinannesi 54asliii aynenn cok geldiği için küsüyordu benim kızımı da kusmasi olduğu oluyor arada bide bizde ek gıdada var
Nursena0606 54asliii evet hep öyleler ama her şeyin fazlası zarar. Çok yiyip kusması da iyi değil. Midesi rahatsız olur. Reflü olur.
Betlcelik 54asliii 2 ay 14 günlük bebeğim 15 gündür 5-6 saatte bir 90 CC gece yatmadan 120cc içiyor günde 330 CC falan içiyor sütüm çok az sanırım çünkü tüm gece emmese asla damla süt akmaz hafif şişer o kadar
Elifgumustekin 54asliii benim bebeğim de 3 ay 3 günlük 90 ile 120 içiyor doktora sorduğumda normal ne kadar içirirsen içir fazlasını zaten kusar demişti