Ayse_nur21 Nursena0606 ilk çocugumda adet görmüştüm 5 haftalık hamileydim ama yinede adet olmuştum yani bilmiyordum hamile oldugumu taaki birdahaki adetime kadar her ay düzenlidir adetim birdahaki adetim bir gün gecikince hamile kaldıgımı öğrendim oyuzdden soruyorum
Ayse_nur21 BsSy_35 ilk çocugumda adet görmüştüm 5 haftalık hamileydim ama yinede adet olmuştum yani bilmiyordum hamile oldugumu taaki birdahaki adetime kadar her ay düzenlidir adetim birdahaki adetim bir gün gecikince hamile kaldıgımı öğrendim oyuzdden soruyorum
Nisakusunannesi14 Adet gecikmesi olursa daha net sonuç alırsınız ben bişey sormak istiyorum benim adetim 10 gün geçti evde test yaptım ikiside negatif kan testinde çıkma olasılığı varmı öyle bişey başına gelen varmı🤦♀️
Nursena0606 Ayse_nur21 adet sandığınız şey üstüne görme olabilir mi? Ya da kaç haftalık hamile çıktınız ki? Pek mümkün olmak şey. İmkansız değil ama öyle işte
Nisakusunannesi14 Ayse_nur21 kanda kesin çıkar biliyorum ama evdeki testler nekadar doğru oluyor yani bütün adet olma belirtileri var karın ağrısı baş ağrısı Şişkinlik ama olamadım bir türlü Yarın teste gidicem inş bakalım
Ayse_nur21 Nursena0606 yazmışım ya ayda bir düzenli adet olurum adetim gecikti 1 gün 5 haftalık hamileymişim meğer