_anneyim 3 ay 3 günlüğüz. 2 haftadır uykuya dalamıyor daldığında 5-10 dk ya uyanıyor. Taktik verecek tecrübeli anne var mı?( Normalde beyaz gürültü ile sakinleşir şu sıra oda kar etmiyor). - örneğin öğlen 3.30 dan beri şu saat oldu asla uyumuyor
Ervakts _anneyim bizde 3 ay 6 günlüğüz ve yaklaşık 1,5-2 haftadır böyleyiz ve uyumaya çalışırken sürekli bir ağlama doktorumuz büyüme atağı olduğunu söyledi
Yesimsahin _anneyim 4.ay atağı muhtemelen. Çok kötü ya biz geçtik ama halen biraz o halleri kaldı bizde😭 en kötü büyüme atağı olduğunu biliyorum
AmyMom _anneyim ilk aylarda gerçekten nasıl dayanıyorlae bilmiyorum benim kızım da uykusuz dururdu bütün gün şimdi altıncı aydan sonra düzene girdik az çok tavsiye olarak ne verebilirim bilmiyorum benimki karanlıktan hoşlanır şarkı söylerim kucağımda dolaştırırım Nebe suresi açıyorum o da sakinleştiriyordu
_anneyim Ervakts bende bakıyorum büyüme atağı haftası olarak çıkıyor birde 4. Ay atağı diyorlar omu anlamadım nasıl olcak böyle bilmiyorum rabbim bize güç versinde bakabilelim bebeklerimize
_anneyim Yesimsahin daha 4. Aya yeni girdik acaba atak mı dır yani çok şükür düzenli kontrole götürüyoruz fiziksel bi sıkıntımız yok