DeryaPoyraz 20 günlük bebeğim geceleri ve gündüzleri hiçbir şekilde uyumuyur karnı tok altı temiz gazını alıyorum uyumuyur kıpkırmızı oluyor,, önerisi olan varmı neden olabilir anne göğsünde uyuyor besige alınca basbas bağırıyor sıçrıyor
Eylulllllll DeryaPoyraz benim de 21 günlük . Bize ihtiyac duyuyor. Yarım kundak yapıyorum . Ana kucağında meyilli olarak ( reflü yastığı gibi ) onda iyi uyuyor . Bir de dğn gece yerde yorgan üstünde sere srpe ellerini de kapatmadan uyuttum . Uyudu . Şimdi de öyle uyuyor . Belki size de care olur
Eylulllllll DeryaPoyraz benimki de uykuya dalarken zorlanıyor . Memede uyuyor . Biogaia probiyotik ve zinco gaz damlasına başladık . Tavsiye edebileceğim kadar uzun süreli kullanıp sonuç alamadım henüz ama düzenlş kullanımda fayda sağlar dedi doktor
Eylulllllll DeryaPoyraz kesinlikle ilk uykuya geçişte sorun yaşıyorlar . Ellerini kundaklasan da kızıyor bizimki . Kızdığı icin kkızarıp kusuyor
DeryaPoyraz Eylulllllll ben çok kundak yapmıyorum kasık fıtık var bide aglamamasi gerekiyor ama tüm yöntemleri denedim göğüs dışında uytamiyurm
Eylulllllll DeryaPoyraz epey aynı dertten muzdaribim, o yüzden aklıma geldikçe yazdım . Kusura bakmayın parça parça oldu ☺️
WHITECLOUD Bizmki 17 günlük bugün aynı idi….yüz üstü yatırdım basını yana cevirfim madaj yaptım karnına sırtına bir de kiraz çekirdeği yastık ısıtıp koydum karnına iyi geldi ama eni de bayağı yordu ya actır ya da gazı vardır bir de sarılın o da iyi geliyor
Ylz0044 DeryaPoyraz damla ancak hafifletir tamamen kesmez bş gazkolik annesi olarak söylüyorum 2. 5 ay içimden geçti oğlum kullanmadığım damla almadığım gaz kalmadı