Sedef3443 Merhaba arkadaşlar gece mamasını kesmek istiyorum bebeğimde nasıl yapabilirim acaba ? Zaten 9 da uyuyr bır uyanıyor sonra tekrr 12 gibi uyuyr. Bu arada 6.bucuk aylıgız.
Zlm Sedef3443 ben 8 ayda kesmiştim bı anda vermeyi bıraktım bir iki kez uyandı iki hafta oldu hala alışmaya calisiyo ama uyanınca tekrar sallayıp uyuttum birşey vermedim
canimoglumm7 Sedef3443 valla benim oğlum 11 aylık hala gece uyandığında emmek istediği kadar emer bence mamasını kesmeyin bırakın ne istiyorsa öyle yapsın yavrunuz
06082021 Anne888 evet sadece mama veriyorum ek gıdayada başladım 3 saatte bir yada 4 4 buçuk saatte veriyorum 2 defa veriyorum daha çok küçük bebisler
Acelyam04 Sedef3443 her uyandiginda su vererek baslayabilirsin emzik kullaniyorsa onunla oyalayarak yavas yavas alisiyor bebekte unutuyor.
Sedef3443 Acelyam04 malesef emzik kullanmıyoruz hiç emmedi oyuncak nıyetıne alıyor agzına suyla baslıyalm bakalm yarn artk
06082021 Sedef3443 anladim evet tutsa bi tık daha uzun sürede mama verirdiniz sağlık olsun ama bana gore daha bebeklerimiz minik bence mamayı bi anda bırakmayin geceleri😊