Nesedemi Merhaba anneler örümcek kullananlarınız varmı acaba oğlum 5buçuk aylik günlük beşer onar dakika bindiriyorum. Çokta seviyor dengeyi sağlamasında iyi
Karam Nesedemi masallah ay n guzel bizde 7 aylik oldk 1 aydir bindiriyrm 5 10 dk o zmnda isimi bitiriyrm bidahakine yemegimi yapiyrm 😊
Karam deletedmom173 mrb nasilsn ben karakiz hesabimi kapatacm demistim ya oglum kokten halletti 😊tlf fabrika ayarina cevirdi
tostikinannesi Ozgeasya77 Biz kullanıyoruz günde 10 ya da 15 dk ancak biniyor çabuk sıkılıyor.Ben bir sakınca görmüyorum 😊Çevremde kullanan birçok arkadaşım var zaten.
deletedmom173 Karam aaaa merhaba canım çok şükür iyiyim sen nasılsın gitmeni istememiştim sevindim tekrar gelmene ya 😘🤗 bu Bebişler varya az değiller yine hesabını kapatmış senin oğlan benim oğlum dönercileri arıyor🤣🤣🤣🤣
Karam deletedmom173 😂😂bende iyiyim sipalarla ugrasiyrm tabletini kaldirdm telefonumun sifresini ogreniyo tlf ekranindan 😊ondn sonra hepsine pin kodu kiydm simdiki cocukar 😀minigi uyutuym geri kalkiyo ve guluyo butun isim duruyo
Deletedmom280 Nesedemi smdı bnide terslıcksnz oncekı bayan gbı ama bebekler yurutrcye denge saglmıuor cnku icıne koyduğumuz sey onları dengede tutuyor hatta bu yuzden yurutec ten cıkan bebk yurumeye korkuyor Altan destek olmadıği İcın
Nesedemi Deletedmom280 yok neden tersleyim herkesin fikri görüşü farklı oluyor . Saygı duymak lazım bunada . Fikir almak istiyordum sagolun zaman ayırıp fikrinizi söylediniz sizde 😊
Minikprensannesi deletedmom173 işte bende ona cevap olarak erkek bebeklere örümcek önermiyorlar diyorum 😂
deletedmom173 Minikprensannesi birşey olmaz ya herşey yasak çocuklar serbest büyüsün zararlı diyen daktırların çocukları bizden fazladır kesin🤣
Biryigitanasi Nesedemi 8 aylık oğlum bende kullanıyorum başka türlü oyanalıcak bişeyleri yok çünkü artık yerde parkede sürünmesinden iyidir
TospikDefneninAnnesi Nesedemi bizde 9. Aya girmek üzereyiz. Biraz geç kaldık almak için ama 2-3 saat aralıklarla yarım saat bindiriyorum. Çok iyi oldu aldığım çünkü bi bakıyorum odaya gitmiş bi bakıyorum mutfağa 😂 hoşuma gidiyor.