petitonunannesii Kizlar bebeğim devamli ishal kilo alımı hic yok alerjiden şüpheleniyorum tahlilleri felan temiz cikiyo çünkü alerjisi olanlar neler tüketmediniz ve besinleri tüketmeden ne kadar süre sonra düzeldi bebeğinizin sikayetleri
Aselmira01 petitonunannesii direk alerji diyemezsiniz, kakası nasıl kan var mı (sadece mukusu bile alerji kabul etmiyorlar) belki bağırsak enfeksiyonudur veya başka bir sıkıntı da olabilir. Lütfen doktora gösterin ona göre bir yol haritası çizin
petitonunannesii Aselmira01 Doktorlar tahlil aliyolar bi şey yok diyolar e daha küçük diye de alerji testi yapmiyolar kendim bi şeyler yapmaya çalışıyorum çünkü elim kolum bağlı ne yapcam bilmiyorum bağırsak enfeksiyonu kaka tahlilinde çıkmaz mi
Aselmira01 petitonunannesii kaka tahlilinde çıkar ama belirtilerine dikkat edin lütfen (tabi doktorlar da yanılıyor olabilir) alerjik çocuk gerçekten çok zor ve her çocuğun alerjisi farklıdır. Sizin gözlemleriniz önemli bu noktada
glsma06 petitonunannesii alerji doktoruna goturmelisiniz 2 aylik bebegime deri testi yapildi nor sey cimmadi ama en azindan doktor ne derse onu yaptik kendk kendinkze sakin diyet yapmahin
petitonunannesii Aselmira01 bizdeki tek belirti sürekli ishal olması ishal olmadığında yani sulu olmadığında da çok sık kaka yapması gunde 7 8 kere 1 ay 25 günlük ve hiç kilo alamıyor kilo almaması sürekli ishal olması belirtimiz ağlama gaz döküntü gibi bi belirti yok bi de kaka rengi yeşil oluyo sıklikla