Kbrkrbbr Selam bayanlar bı hafta önce bebeğim 3.300 kg ydi 1 hafta sonra tekrar çağırdılar yani bugün tekrar gıttık aynı kiloda ne almış ne vermiş anne sütü içiyor ama neden kilo almadı anlamadım başına gelen varmı
Goktugunannesi1234 Kbrkrbbr doğduğu kilodan 150-200 gram ödemi gidiyor ve 1 hafta içinde tekrar doğum kilosuna gelmesi bekleniyor. Sizinki maşallah tekrar doğum kilosuna ulaşmış. 15. Gün ise kilo alıp almadığına bakılır merak etmeyin yani
serebro Kbrkrbbr dogumdan sonra ödem atar kilo verir, ilk 15 gün içinde doğum kilosuna ulaşması beklenir diye biliyorum. 1 ayın sonundaki kilosuna göre net birsey soylenir
Bebegimm1 Kbrkrbbr sık besleyin benm bebegim ilk hafta kilo vermisti doktor ödem gider demisti sizinki yine vermemis oyle dusunun 15 gunlukken guzel kilo almisti bundan sonra kilo almaya başlar beslenmesine dikkat edin alir merak etmeyin
Kbrkrbbr Rouge-1 doktor degıl saglık ocagında bı hemsıre kontrol ettı bende dedım yanı 1 hafta oldu daha bıde 12 günlük bebegım haftaya tekrar çağırdı
Kbrkrbbr Goktugunannesi1234 3.120 kg dogdu bı hafta sonra 3.300 dendi tekrar bı hafta sonra kilosu aynı cıktı hemsırede tekrar haftaya çağırdı Moralımı bozdu bide yanı bebegım güzel emiyor beslenmesı iyi günde 4-5 bez degısıyoruz
Kbrkrbbr serebro 3.120 kg dogdu bı hafta sonra 3.300 dendi tekrar bı hafta sonra kilosu aynı cıktı hemsırede tekrar haftaya çağırdı Moralımı bozdu
Goktugunannesi1234 Kbrkrbbr onu da yaşadım bir hafta boyunca almadığı zamanlar oldu 3-4 gün sonra fazla fazla almıştı . Kendinizi üzmeyin sütünüz kesilmesin yeter.
Kbrkrbbr Bebegimm1 inşallah yaa aslında kilonun hiç bir önemi yok sağlıklı olsunlar yeter ama hemşire yok kilo almamıs bı haftadıe aynı kıloda fln dıyınce insanın moralını bozuluo
Bebegimm1 Kbrkrbbr Alir alir siz simdi cok yeni annesiniz ister istemez caniniz sıkılır az aldi dedigi icin boşuna sitres yapip hazir sutunuzde etkilenmesin sutunuze guvenin sık sık besleyin beslenme arasini çok açmayin bol su et sebze kuru yemiş tuketin 🥰
Kbrkrbbr Bebegimm1 teşekkür ederim içim rahatladı inşallah sağlıklı şekılde kilo alımı olurda düzene girer🤲🏻🤍