Fatimaafr Bebeğinizi kaçıncı ayda oturttunuz acaba. 4 aylık olmasına bir hafta var. Sürekli oturmak istiyor kucağımda. Bende destek minderine oturttum bugün o kadar hoşuna gitti ki. Fakat daha erken değil mi acaba?
Rizeli53 Fatimaafr benim bebeğim 40 çıktıktan sonra oturtmaya başladı yapma daha küçük o biyerine bişey olur dedim sanane ne karışıyorsun kaç çocuk büyüttünde bana karşılık veriyorsun diye bana bağırdı şuan bebeğim 8 ayına girdi çok şükür sorun olmadı neyseki 😭
Yazaksami Fatimaafr 4 aylıkken yavaş yavaş başlamıştım kucağımda hafif yatar pozisyonda tutuyordum yada mama sandalyesinin arkasını indirip yatırıyordum. Arttırarak devam etmiştim.
fgnrcp2704 Fatimaafr bende o dönemler kucağımda çok kısa süreli oturttum çünkü kendisi istiyo artık yatmak istemiyor şuan 6 ay 11 günlük desteksik oturmaya başladık tabi bı müddet sonra devriliyor 😂
Fatimaafr Rizeli53 ayy siz çok çekmişsiniz gerçekten kaynananızdan 😄 eşiniz ne diyor bu duruma peki. Çünkü eşlerin tutumu çok önemli. O hakkınızı yedirmezse sizde kafaya çok takmak zorunda kalmazsınız
Fatimaafr fgnrcp2704 o kadar zor ki zapt etmek 😄 yatıyorum olmuyor, taşıyorum olmuyor sadece oturmak istiyor 🙂 Rabbim evlatlarımızı bağışlasın 😊