Elifinannesi33 Kizlar bebeğim 1 aylık 1 haftadır ishal var Su gbi doktor kaka tahlil yapti hicbsey yok dedi ilaç yazdı sandım yazmamış siz ne yaptınız ishale bebisinize tavsiyenizi alırım lutfen
yigitinaannesii Elifinannesi33 Yani 1 aylık bebeğe ne yapılabilir bilmiyorum bağırsak düzenleyici verilebilir belki. Çok küçük
petitonunannesii Elifinannesi33 Benim bebeğim çok uzun zamandır ishal 1 ay 25 günlük tahliller temiz cikiyo ilaç vermiyorlar asla kilo alamadı ishalden dolayi ne yapicam bilemiyorum alerjiden şüpheleniyorum bakalım süt ve süt ürünleri kullanmayacam değişiklik olup olmadığına bakicam
kuzey-21 Elifinannesi33 1 aylık bebeğe ne yapılır bilmiyorum bizim ki 8 aylıkken dişten dolayı İshal olmuştu bağırsak düzenleyici forbiome damla vermişti onunla hemen düzeldi. Eğer verilecek bişey olsaydı doktor verirdi diye düşünüyorum
Elifinannesi33 yigitinaannesii bsey vermediler bende dusunuyorm bakalm nasıl olacak bebisinizin ne renk kakasi
Elifinannesi33 petitonunannesii peki sizinkinin rengi ne renk bide altını açtığınızda ishal olarak mı goruyosunuz yoksa parça parça şeklinde böyle beze yapışmış gbi mi..Ben bazen yapar yapmaz bezin kenarından bakiyorm o an sulu görüyorum bikac saat sonra baktığımda beze yapıştığı için sulu goremiyorm sizinki nasil
petitonunannesii Elifinannesi33 bazen sarı bazen yeşil çoğunluk yeşil ama benimde o şekil sulu olunca alta sızıyor bezin üstünde bi şey kalmiyo bunaldım ishalden artık
Elifinannesi33 petitonunannesii doktorlar ilaç vermedi mi ya neden oluyomus bu ishal benim bebek de 1 haftadan fazladır ya tahlil temiz çıktı bugün de özele gidip baktircam insAllah bsey çıkmaz ilaç falan isticem Allah yardım etsin hepimize
petitonunannesii Elifinannesi33 Probiyptik yaziyolar onu da normalde de kullanıyordum ama direk ishale yönelik bi ilaç yazmiyolar 3 4 şehir değiştirdim doktor doktor geziyorum 😪
Zerazehhra petitonunannesii hangi probiyotiği kullanıyorsunuz benim bebeğimde ishale probiyotik neden oldu. Bir daha bağırsakları düzen tutmadı. Meğerse bebeğime iyi gelmemiş bağırsağı tahrip etmiş. Hatta bu yüzden bebeğimde alerji geliştiğini düşünüyorum.
petitonunannesii Zerazehhra hayır daha önce probiyotik kullanmıyordum ishali başladı doktor ishal için yazdı onu kullanmaya başladım bu sefer başka bi doktorda başka bi probiyotik yazdı yani ben ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü kullanmadan önce başladı ishali
Zerazehhra petitonunannesii anladım bence alerji ya da laktoz intoleransı gibi bir şey olabilir. Siz probiyotik kullanınca bir yan etki görmediyseniz kullanmaya devam edin bakalım