Pinkymoms Kızlar bebeğim 1 haftalık henüz, daha denemedim ama dopru zaman ne zaman emzik tutması için?? Ne zaman vermeliyim
Babyme Pinkymoms ben doğduğundan beri veriyorum 17 günlüğüz ama benim sütüm olmadı bibpranla mama verdim hep çok gazlı oğlum emzik oyalıyor biraz , meme reddi vs yapar mı hiç bilmiyorum
tazeannee_ Pinkymoms 2 günlükken verildi… ama zaten uykuya geçişte kolaylık oluyor gün içinde uyanıkken almıyor çok
Caglarass Pinkymoms Doğduğunda vermiştim hemen. Sonrasında kuvozde kaldı 1 hafta. Gelince de verdim emiyo 19 günlük 🤭
Pinkymoms Babyme beni emmesinde şuanlık bir problem yok ama merak ettim ne zaman verilmelii çünkü sağolsun bazen beni de emzik gibi kullanıyor
Kumruu Pinkymoms emziğin ne olduğunu bilmeden nasıl emzik gibi kullansın daha çok küçük size ihtiyacı olduğu için ayrılmak istemiyordur sadece aç olduğu için emmezler ilgiye ihtiyacı vardır başka bir derdi vardır bırakın emsin bu günler çok çabuk geçiyor çok özlersiniz
Pinkymoms Fatimaafr o zaman en azından 40ını bekleyeyimm ya da haftada bir kere vereyim😂😂😂 bekleyince de almıyo diyolar
Pinkymoms UMAY25 kesin tutar benimki o kadar eminimm kii😄😄 o zaman en azından bir deneyeyim tutucak m diye merak ettim
S-oy Pinkymoms çok da zorlamayın bence emzik alacak diye zaten doktorlar da önermiyor benim oğlum da 1-2 aylıkken emzik emmeğe başladı ve şimdi 14 aylık emzik bağımlısı ağzından alamıyoruz gece uykusunda bile emziği düşünce bağırıyor
Saudade Pinkymoms benimki 16 günlük bazen ağzına koyuyorum ama yok birsz emip çıkarıyor ağzından yapamıyor heralde ya 😁
Seramsera Pinkymoms bende çok istiyordum oğlumda emzik ve verdimde sonuçmu pişmanlık neredeyse her gece emzik arayışına giriyoruz çünkü emziksiz yatamıyor emziği bir yerlerde bırakıyor geliyor uyku saati geldikten sonra ağlıyor ve emziği bulmak için evi talan ediyorum inanın sinirlerim alt üst oluyor o yüzden emzikten nefret ettim gece ağzından düştüğü gibi bağırıyor