Ookaan 32 aylık oğlum var iki hafta önce kreşe başladık her sabah ben gitmek istemiyorum diyor gittiğimizde sürekli ağlıyor öğlen olmadan geri geliyoruz farklı bir kreşe göndersem durum değişir mi acaba aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?
Almondeyed Ookaan kreşte sorun mu olms öğretmenler ne diyor Orada nasılmış Evden ayrılmak istemiyor olabilir bir çeşit protesto ama kararlı olmalısınız… Bu iş sabır işi
BhrAli Ookaan en az 1 ay alışma süreci zaten. Ağlaması normal bence. Belki size ağlıyordur. Baba veya teyze ne bilim bi başkası götürse,?? Benim yeğenim , ablam bırakınca çok ağlıyordu. Babası bıraktığı gün ağlamadan kendi içeri girmişti .
Ookaan BhrAli babası da geliyor bizimle aslında daha evden çıkmadan ben gitmiycem diyor başka okula gider misin diyorum evet diyor o yüzden acaba okulla mı alakalı bilemedim
Nurerdgn Çok normal canım bizde bu süreçten geçtik oldukça yıpratıcı bir surecti benim için kapının önünden ayrilamiyordum kızım ağladıkça ama pes etmedim şimdi anne hadi beni hazırla okula geç kalicam diyor yani çok sabır gerektiriyor pes ederseniz okul döneminde de aynısını yapma ihtimali çok yüksek