Mervebariss Kızlar bebeğim ilk zamanlar daha uzun süre emiyordu 20 dk falan şimdi git gide azaldı şuan 5 dk emiyo gece 10 dk 4 aylık bebeğim normalmi
Glsn7581 Mervebariss çekim gücü artmış olabilir ben odalarımıza görüyorum böyle 4-5-6 aylıklar çabucak emiyo doyuyor.bemimki daha 2 buçuk âylik
Valeria Mervebariss 2 aylık oldu benim bebeğim o da aynı, özellikle gece uyandığında 8-10 dakika emip uyuyor🤷🏻♀️
Damlali Mervebariss benim bebeğim de 3 buçuk aylık 5 6 dk anca emiyo kuzum ne ara doyuyor diye çok endişe ediyorum sonra da ac olsa ağlar ama diyorum şaştım kaldım
Mervebariss Damlali valla bilmiyorum çok kısa bi zaman ve benim kızım doğru düzgün tutmuyo bile yirtiyo kendini zor sakinleşti öyle emiyo
Kumruu Çene kasları geliştiği için kısa sürede emiyorlar kilosu normalse doyuyordur doymasaydı durmazdı
Kumruu Memede durmak istemiyorsa atak haftasında meme reddi de olabilir benimki de dört bitirmek üzere yapıyor arada meme reddi
Glsn7581 Mervebariss emzirme kolyesi takmanız da tavsiye ederim veya sütyenini Z onun dikkatini çekecek renkli bir şeyler asmanizi