Syr İyi günler herkese. Aslında aşımız var ama yurt dışı uçuşu için pcr testi isteniyor. Devlette yaptırsak ücretli mi acaba ? 170 TL gibi bişey demiş hemşire ama doğru mu acaba
Batigun Syr 24 ocakta gorumcemin kızını avusturyaya yolcu ettik ve maalesef devlet hastanesi kabul edilmiyor. Ücret vererek yaptirmaniz gerekiyor. Özel hastanede yaptırdı kendisi ve o şekilde kabul oldu
Barlasb10 Syr yurt içi de yurt dışı uçuşlarda aynı pcr yapıldığı için ücretsiz 2 ay öncesine kadar yaptırıyordum çünkü
Barlasb10 Syr hastaneyi arayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz çünkü yurtdışına çıkmadım bu süreçte ama teyzemi geçirmiştim ona da şehir hastanesinde yapardık o da ücretsizdi
Syr Barlasb10 ya bende öyle biliyordum hemşire ısrarla para yatırıldığını söylemiş. Ve testi farklı diyormuş uçuş için olanın altında yazı oluyor diyormuş
Barlasb10 Syr hiç sanmıyorum dediğiniz gibi aşırı mantıksız bence hastaneyi arayın ve hemşirenin de bu şekilde söylediğini belirtin çünkü özel olsa tamam ama devlet en başından beri ücretsiz yapıyor
Burc123 Syr yurt dışını bilmiyorum ama yurtiçinde aşım olmadığı için üç kere uçak için test verdim uçak için olduğunu söylüyorsunuz kağıda not alıyor evet ama hiçbirine para ödemedim ben yurt dışı içinde ödeneceğini sanmıyorum
Barlasb10 Annesinin_kuzusu00 bilmiyorum dediğim gibi kendim yurtdışına çıkmadım ama teyzemle hastaneye gitmiştik Balıkesir şehir hastanesiydi ve yurtdışı olduğu halde ücretsiz yaptırmıştı
Syr Annesinin_kuzusu00 Barlasb10 baya çok ilginç hastanelerim farklı şekilde davranması sonuçta devlet kurumu. Acaba yeni gelen bir yönetmelik mi
Annesinin_kuzusu00 Barlasb10 dogrudur biz yurtdisinda yasiyoruz turkiye tatilinde yaptirmistik ama bizim ki geceb yaz tatiliydi.
Burcu60 Barlasb10 size bişey sorabilir miyim hava alanında testi e nabizdan mi gosteriyoruz bilmiyorum da test sonucunu
Kukreyemeyenaslan1 Devlette ücretsiz . Kâğıtta farklı yazıyor dedikleri şey , covid testi veya pcr testi yazması. Çok olmadı 1 ay oldu yaptıralı. Tamamen ücretsiz .
Kukreyemeyenaslan1 2 saatte çıkan pcr testine ücret alıyorlar onu biliyorum. Oda her yerde yok zaten . Normal pcr dediğim gibi ücretsiz