Balbeby Kizlar dolapdan ilk defa alışveriş yapicam ürünü aldım kart bilgileri adres felan karşı taraf goruyormu adres neysede kart bilgilerini karşı taraf goruyormu nasıl oluyor bilgi verirmisiniz lutfen🙃
birtutamsac Balbeby adresi mecbur kargo yaparken görür 😂 kitap satmıştım açık adresi verdiler elime :) kart bilgileri gözükmez ama
S-oy Balbeby bende kullanıyorum çok kez satış yaptım alıcının kart ve adres bilgisi görünmüyor hatta kargoya verdikten sonra ben genelde takip ediyorum teslim edildi mi diye kargo bilgilerinde de adres alıcı bilgileri görünmüyor
zarifbirhanim Balbeby Kişisel bilgilerinizi göremez. Alışveriş yaptığınızda karşı tarafa kargoya vermesi için kod veriliyor. O kodla isim adres numara yazmadan kargoya veriyor. Kargo takibi alıp bakarsa isminizi kargonun nereye gittigini görebilir ancak kart bilgilerinizi asla göremez.
yigitinaannesii Hayır canım görmüyor ben daha geçen gün satış yaptım müşterinin bilgilerini göremiyorsun.
SeverusSnape birtutamsac Ptt kargo ile gönderdiyseniz orası adresin yazılı olduğu bir barkod veriyor.😅 Ben yurtiçi ile gönderiyorum, sadece kargo kodunu veriyorum. Ne benim, ne de karşı tarafın bilgilerine ulaşamıyorum. İki taraf içinde böyle gerçi.
birtutamsac SeverusSnape ptt istedi satın alan arkadaş bende mecbur onunla gönderdim 😂 diğer satışlarımı kardeşim kargoladığı için bilmiyorum orda nasıl işliyo ama ptt açık adresi vermişti elime 🙈