Eliffffffff Ocaktaki sütün altını kapattım zannedip açık unutup gitmişim. Dışarı çıktım bir de, neredeyse 1, 1 buçuk saat kaynamış. Rengi hafif sarıya dönmüş. Şimdi bunu mayalasam mı ne yapsam bilemedim? ?
EB1661 Eliffffffff o şilde içindeki vitaminlerde ölür demişti bir bana kaynasın 15 dakikada kısıkda kaynasın rengi dönmesin vitaminlerde ölüyo demişlerdi ama duyduğum sadece bu tabi bilemiyorum yanlış bilgi vermim şimdi
Filtrekahvelianne2 Eliffffffff dibi yanmıştır onun o sarılık odur tadina bak bakalim bi anca öyle anlarsin
maysa-19 Eliffffffff bu seferlik tadı iyiyse mayala olur belki vitamin ölür yazmışlar onla ilgili bilgim yok olan olmuş zaten çöpe gideceğine mayala iki üç gün yenir
Eliffffffff EB1661 Bu kadar kaynamaya vitamin filan kalmamıştır herhalde ama süt 4 litre var yani o kadar şeyi dökmek istemiyorum yazık
Eliffffffff Filtrekahvelianne2 dibi yanmamış baktım şimdi. En kısık ateşte bırakmışım, yanmamış çok kaynamış sadece
Demirinannesi02 Eliffffffff iyi dibi tutmamış. Benim de başıma geldi bi 40 dk kaynamıştı Ocak batmıştı ve yoğurdumun rengi çok sarı olmuştu hiç güzel değildi
Eliffffffff Demirinannesi02 Kapattım diye en kısığa almışım. Bazen kafa dalgın oluyor. Taşmamış ama kaynayıp durmuş