S_seylek60 2ay 6 günlük oğlumun uyku düzenini olusturdum derken her sey alt üst oldu. Geceleri uyuyordu sadece iki üc kez kalkardi simdi saat basi kalkiyir. Kahve de icemiyorum.Uykusuzlukla nasil basediyorsunuz.Gündüz de uyumuyor.Tükendim.😓😓
Zeyyy S_seylek60 12 aydır çare bulamadım yok uyumuyo 5te kalktık bugünde başa çıkmıyorum artık yaşam şeklim oldu safalak gibi dolaşmak uykulu uykulu🤣😭😭
Alyanur S_seylek60 siz 2 ay dan bahsediyorsunuz biz 10 ay oldu uykuya hasretiz her gece hala ağlarım hep Ayagimda gazdı oydu buydu derken olduk 10 ay az buz degil pskilojim altı-üst kimse kaşının üstü var altı var diyemex aninda patlıyorum uykusuzluk adamı sinir hastasi yapıyormuş bu aralarda dişiyle ugrasiyorum zor ki ne zor gunler ALLAH hepimize yardim etsin yavrularımıza da huzurlu uykular saglik versin 🙏
Hacerr7 S_seylek60 benim kızım küçük doğdu 1 buçuk saatte bir emzirmem gerekiyordu çok zor bişey saat başı emzirmek
S_seylek60 Zeyyy Insanlari cift gormeye basladim. Unutkanliklar yanlis anlamalar...Uykusuzluk ne bela biseymis😑
S_seylek60 Alyanur Eyluldeise basliycam bu kafayla naparim omu dusunuylrum. Allah yardimciniz olsun.10 ay uykusuzlugu dusunemiyorum😐
S_seylek60 Hacerr7 Bizimkine günde bir kez uyumadan önce mama veriyordum 4 -5 saat kesintisiz uyuyordu. Son komtrolde doktorumuz cok kilo almis diye kestirdi. Zaten 30 cc veriyordum emzirdikten sonra. Belki simdi onu ariyor ama bilemiyorum. Memeye yapisigiz gün icinde de. Sosyal hayatim sifir su an 😩 umarim cabucak buyurler
Duce28 S_seylek60 Benim kızım da müthiş düzensizdir 😊 Canı sağolsun kuzularimizin olsun biz bakaruk 😊💟 Cenab-I ALLAH başka dert vermesin 🤲💞